0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok sevdiğim bi ayakkabımı kaybettiğimi sanmıştım bi yerde unuttğumu fln..daha sonra bagajda montların altında görünce işte dedim ''allah fakire eşşeğini önce kaybettirir sonra buldurur'' diye =)bide Elvis CD lerimi zaman zaman arabada kaybedip arabada buluyorum..Alışkanlık oldu artık..
Otomobilde bir şeylerin kaybolmasını anlarım ama heleki Yaris'de ayakkabı kaybetmek uzmanlık ister. Bizim sitemizde de Vedat ruhsatı kaybetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sarımsak kokla falan demiştim de harbi işe yaramıştı diye hatırlıyorum. Başlığı görürse eminim ki detayları paylaşır.
ben bir keresinde istinye parkın otoparkında yeni açılmıştı o zamanlar arabamı nam-ı diyar SK mı kaybetmiştim neyseki 45 dk sonunda bulmuştum =))) anlayıcağınız arabanın içinde bişe kaybetmekten çok SK ı kaybetmiştim bu da olurmu aceep
Gecen sen cok begenerek aldigim surekli arabada tasidigim semsiyem yok bulamiyorum ama kime ait oldugunu bilmedigim hatta acmasini bile beceremedigim bir semsiye var. =/
Bizim sitemizde de Vedat ruhsatı kaybetmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sarımsak kokla falan demiştim de harbi işe yaramıştı diye hatırlıyorum. Başlığı görürse eminim ki detayları paylaşır.
Panik ve düzensizlik konsorsiyumum sağolsun
ilnginç bir konsorsiyum'muş.Genelde ne işlere giriyorsunuz Vedat bey? Otoyol,baraj çalışması falan?
Şu sıralar ruhsat işlerimiz yoğun. Vizyonumuzu genişletmeye çalışıyoruz