0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ava çıkmak istiyorum
Erdem Malesef daha toplum böyle şeylere hazır değil
Bu bana tanınmamış bir yazarın çok sevdiğim bir yazısını hatırlattı.. İlk okuduğumda satırları dilime dolanmıştı günlerce.. Her yönden beni anlatır nitelikteydi;'' Ben seni severdim ama toplum buna hazır değil ''diyordu..Edit;ben seni severim sevmesine de toplum buna hazır değilnükleer denemeler kyoto sözleşmesi küresel ısınma falan.belki sen çok küçüksün belki benim ruhum ölübiraz nietzsche biraz kant kafan karışmış belkiparlıamaneti de bozdular tutunacak dalımız mı kaldı?pavyonda tanıdığım bilge bir pezevenk vardı!kötü kitaplar okumak kötü yaşamak gibidir derdi.iyi kitaplar okudum bir ..ka yaramadı..(diye devam ediyor...)Edit: Erdeeeeeeeeeeeeeeemm
İyi kadın harbi ömrü uzatabilir ama kötü ilişki (her iki taraf içinde) hayatı zindan eder. O sizi zindana atmadan sizler yeni kaleler keşfedin. :D:D
Allah uzak eylesin bu melankoli hali Herkes bişeyler yazmış bende yazayım (daha doğrusu bir zamanlar çok dolmuştum,yazmıştım birine karşı)Yazılan Tarih:18.10.2009 Çok şey yaşadım bu yolda bilirmisin.Bilemezsin.Anlarsın belki ama bilemessin.Bilmen için aynı duyguları yaşanaman lazım.Belki yaşadığım duygular küstahcaydı, belkide nasıl derler, aslan gibi.Bu ilişkinin adını koyamadık Ama ben koyuyorum; karasevda. yani başkasınındın.Ama nedenn anlayamıyorum hala benimle neden konuşuyordun.İçimde çok fazla umut büyüttüm.Ve hergün birini silmek zorunda bıraktın.Unutmak için çok zorladım kendimi ama aklım ve bir yanım pes etme diyordu.Öyle bir hale getirdi ki beni bu etrafımdaki Diğer sevdiklerimi unutmuştum.İhmal etmiştim.Ve olan ilişkine saygı duydum. Bu aşk beni gereğinden fazla olgunlaştırmıştı.Sen daha büyümemişsin.Benden tavsiye; hafife alma hiçbirşeyi.Konuşurken dikkatli ol karşındakini kırabilirsin veya gereksiz umutlandırabilirsin.Canını yakarsın karşındaki insanın.Büyük düşün büyük konuşma.Eğer bunu okuyupta hala benimle konuşuyorsan bu senin bileceğin birşey olmalı.Ama oyun yapıyorsan bil ki ben o oyunu sen oynamadan bitiririm.Beni zora zorlama..Bu yazıyı okurken dalga geçer gibi düşünüyorsanız, sizde daha olgunlaşmamışsınız.Birşeyler yaşamamışsınız.En iyisi çocuk kalmak belkide kimbilir....Bugun tükendim. sana olan duygularımda nefrete dönüştü.Yaşadıklarımı gereksiz bulsamda tecrübe olmuş oldu.İlerde belki bunu okuyupta güleceğim.. Böyle olmaya devam et sen.Buda bana ders oldu biliyormusun...Uykusuz kalmayı öğrendim,çevremdekilerin değerini öğrendim. & Boşuboşuna Bağlanmamayı,...Hiçbirşey yapmıyorum artık birazda sen yap değer veriyorsan.Aman diyorum bağlanmayın körü körüne dünyanız şaşıyor.