0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehaba linkteki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-verso-2-0-d-4d-comfort-extra-63465046/detay/ dizel versoda hız sabitleyici varmış ama ben servise sorduğumda hız sabitleyicinin asla takılmadığını ,benim hayal gördüğümü filan söyleyip çok kötü terslediler .ilandaki galeriye msj çektim ,hız sabitleyiciyi kim takmış diye adam muhattap olup cevap bile yazmadı . sizlerin bu konuda bilginiz varmı acaba?
Birden fazla servise sormanı tavsiye ederim. BAzı seri araçlarda, tesisat ve kol kapağı mevcutmuş ve serviste sadece kolu takarak bu özellik kazandılrılıyor.Sizin araçta direksiyon simidinin sağ tarafında kapak var mı?
arkadaşlar ben takılıyormu ,takılmıyormuyu olayını geçtim ,linkteki adam taktırmış. benim merak ettiğim ,bunu hangi servisin taktığı .bundan önceki dizel corollama takılmıyordu ,taktıranıda görmedim ama dizel versoya taktıran olmuş ve delilli ispatlı ,bu olay arkadaşın dediği gibi 32 dolarlık kolu alıp yerine takmakmı yoksa ,ayrı bir tesisat çekilip ,beyne yeni bir yazılım mı yükleniyor . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-verso-2-0-d-4d-comfort-extra-63465046/detay/
bugun servise gittim sordum sevisteki eleman 1.6 ve üstü benzinli toyotalara takıyoruz dedi bende 1.6 corollo var direksiyonda yerde var gösterdim bu yeri olan butun toyotalara takıyoruz sadece dizeller haric dedi niye dedim bilmiyorum merkez takılmaz diyo dedi gaz kelebeği kavraması falan farklı olduğundandır dedi ama takktıran varmıs nette gördüm dedim adam dediki ya bence takılır dizellere ama bi parca falan var heralda belli bi zman sonra sorun cıkaracak o parcayı yeniden üretip araçlara takana kadar dizellere takılmaz derler bence 2013 dizellerde olur dedi
selamlarbende araca cc takmak için yırtınıyorumtakılmaz diye bişey yok yurtdışında dizel manuel versolarda varbizim ülkemize has bir durumtaktıran var mı
Aykut bey...Az biraz forumda araştırma yapsanız, tüm sorularınızın cevabını bulacaksınız aslında...
ah bu servisler ahhhh ,arabanin tavan lambasini degistiricem desen garanti kapsami disi kalir diyorlar o dereceler yani , dizele CC olayini nerden bilsinki cahillerim benim