0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar herkese merhaba.. gidip gören var mı yeni yaris' i ?? panaromik cam tavanı manuel yani elle mi açılıyor yoksa bir tuşa basıyoruz otomatik olarak mı açılıyor?? teşekkürler şimdiden cevap yazan herkese....
Tavandaki sac değil, tavanın içindeki raylar koruyucudur Sarper. Bu yüzden fabrika çıkışı sunroof vb. sistemler daha güvenlidir sonradan takılanlardan. Tabi her halukarda emniyet kemerinin takılı olması gerektiğini söylememe gerek yoktur. Diğer yandan cam tavan ya da benzeri sistemler gerçekten çok büyük bir ferahlık veriyor araç içindekilere bence.
Cam tavan açılmıyor. Perdesi manuel. Yeni el ile açılıyor..Ferah bir ortam sağlıyor. Güneş ışınlarının etkin oldugu saatlerde perdeyi kapatmak gerekiyor aksi halde klima yetersiz kalıyor. Diger saatlerde cok keyifli.Görsel açıdan da araca çok yakıştığını söyleyebilirim
Engin bey, darısı başıma diyeyim. Toyota'ların ikinci eldeki değerlilikleri sayesinde bir sonraki kasa Yaris veya Auris'e kısmet olmasını umuyorum.Ben de yukarıda Sarper beyin yazdığı gibi Scenic'ten biliyorum. Hakikaten araç sanki bir cam kürenin içi gibi oluyor.