Gönderen Konu: DAVLUMBAZ PARÇALANDI...  (Okunma sayısı 13697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: DAVLUMBAZ PARÇALANDI...
« Yanıtla #20 : Kasım 05, 2011, 13:00:37 »
Geçmiş olsun.

Aldığım versonun da sağ davlumbaz klipslerinden üçü düşmüştü. Klipsçiden alıp taktım.
sağolun Vedat bey benden tavsiye devamlı davlumbaz vidalarını kontrol edin ben etmedim 2010 model araç diye az kalsın kazaya sebeb olacaktı.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 05, 2011, 13:00:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 05, 2011, 13:11:46 »
Aldığım aracın bir çok klipsi yok :D. Tamamladım bu sabah.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 05, 2011, 14:51:05 »
adı üstündeklips bu..Tek klips düşmesi ile bu davlumbaz tekere değmesi zor..çamurlugun içindeki plastik davlumbaz aynı zamanda aracın alt tarafınında koruması tek parça yani.Tampona bu davlumbazlar vida ila sabielniyor.Dİğer iç taraflarda ve orta ksıımlarında  cok sayıda klips var.Bİr 2 klips in düşmesiyle bu davlumbaz tekere değmesinin imkanı yok.6 sene corolla hb kullandım onda bile tenekeyı altına aldım davlumbazın sadece klips leri düştü.şimdide verso var 3 segmanı ortalarda ekiskti motor korumanın onları amamladım..Aracınızda ekstradan sor yay falan  kullanıyormusunuz bilmiyorum ama 2 tane klips in cıkması ile o davlumbaz  tekere değmez.Ama bununla geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır derler ya öyle..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 05, 2011, 15:03:36 »
adı üstündeklips bu..Tek klips düşmesi ile bu davlumbaz tekere değmesi zor..çamurlugun içindeki plastik davlumbaz aynı zamanda aracın alt tarafınında koruması tek parça yani.Tampona bu davlumbazlar vida ila sabielniyor.Dİğer iç taraflarda ve orta ksıımlarında  cok sayıda klips var.Bİr 2 klips in düşmesiyle bu davlumbaz tekere değmesinin imkanı yok.6 sene corolla hb kullandım onda bile tenekeyı altına aldım davlumbazın sadece klips leri düştü.şimdide verso var 3 segmanı ortalarda ekiskti motor korumanın onları amamladım..Aracınızda ekstradan sor yay falan  kullanıyormusunuz bilmiyorum ama 2 tane klips in cıkması ile o davlumbaz  tekere değmez.Ama bununla geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır derler ya öyle..
Tuncay bey valla ben yaşadığımı bilirim isterse toyota davlumbazı 20 lik çivi ile sabitlesin ben yaşadım çıkıyor ,spor yay falan yok ekstra hiçbir şey yok aracımda tampona yada çamurluğa hiç bir şey çarpmadı 205 55 16 jant ve lastik kullanıyorum jantlarım orjinal toyota lastigim 4 aylık mıchelin .....ailemi taşıdığım bir araç hayatta saçma modifikasyonlara girmem sevmemde zaten  davlumbaz parçalandıktan sonra tutan iki klipsi ben çıkardım çıkarmasam arabayı yürütemezdim ...ilginize teşekkürederim Tuncay bey
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 05, 2011, 15:15:06 »
tolga bey çok büyük geçmiş olsunTabi ailemizi canımız taşıyan bu arabalarda böyle şeylerin olması çok kötü.Ancak aracın orjinal ekipmanlarıyla davlumbaz tekere değip parçalanıyorsa hakkınızı arayın elbette..ama sizde diğer taraf davlumbaza bakın sadece bikaçtane  klips tutmuyor..Servisin garanti kapsamında yapması için ugrasın....Demek istediğim siz kendi ellerinizle bu işi yapmazsınız.Montajda veya fabikasyon bir sorun olabilir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 05, 2011, 16:22:49 »
  Normal koşullarda bir kaç klips düşmesi ile davlumbaz tekere değmeyebilir Tuncay ama 100Km/s. gibi hızlarda çamurluk içinde oluşan rüzgar kuvvetlerini bilemiyoruz. Düşen klipse göre davlumbazın bir kenarı lastiğe temas etti ise zaten gerisi gelmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 05, 2011, 16:38:41 »

Normal koşullarda bir kaç klips düşmesi ile davlumbaz tekere değmeyebilir Tuncay ama 100Km/s. gibi hızlarda çamurluk içinde oluşan rüzgar kuvvetlerini bilemiyoruz. Düşen klipse göre davlumbazın bir kenarı lastiğe temas etti ise zaten gerisi gelmiştir.
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: