0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Aldığım versonun da sağ davlumbaz klipslerinden üçü düşmüştü. Klipsçiden alıp taktım.
adı üstündeklips bu..Tek klips düşmesi ile bu davlumbaz tekere değmesi zor..çamurlugun içindeki plastik davlumbaz aynı zamanda aracın alt tarafınında koruması tek parça yani.Tampona bu davlumbazlar vida ila sabielniyor.Dİğer iç taraflarda ve orta ksıımlarında cok sayıda klips var.Bİr 2 klips in düşmesiyle bu davlumbaz tekere değmesinin imkanı yok.6 sene corolla hb kullandım onda bile tenekeyı altına aldım davlumbazın sadece klips leri düştü.şimdide verso var 3 segmanı ortalarda ekiskti motor korumanın onları amamladım..Aracınızda ekstradan sor yay falan kullanıyormusunuz bilmiyorum ama 2 tane klips in cıkması ile o davlumbaz tekere değmez.Ama bununla geçmiş olsun her şerde bir hayır vardır derler ya öyle..
Normal koşullarda bir kaç klips düşmesi ile davlumbaz tekere değmeyebilir Tuncay ama 100Km/s. gibi hızlarda çamurluk içinde oluşan rüzgar kuvvetlerini bilemiyoruz. Düşen klipse göre davlumbazın bir kenarı lastiğe temas etti ise zaten gerisi gelmiştir.