0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlayamadım, Japon renginde ama Türk yapımı, Komple boyamı var araçta?Kazasız belasız kullanın çook güzel görünüyor..
Aracın üzerindeki orjinal boyası,yerli yapım çoğu toyotada bu renk var zaten.Görüşleriniz için teşekkürler
Allah kaza bela vermesin güzel araç
aynalarıdamı orjinalinden boyalı?Renk yeşilmi füme mi?
Evet aynalarda orjinalden boyalı,rengi ise ruhsatta yeşil gri diye geçiyo.
Park lambaları dipsiz ampul mü ?
Hmm.. Çok nadir bulunan bir renk.. Çokta özel bir araç maşallah..
Arkadaşım aracın kıymetini bilin. Bendede 1995 model klimalı aynısından turkuaz rengi olanı vardı. 31 aralık günü malesef satıp 0 km araca terfi ettik, ama inan herkese,heryerde derim, sattığım o aracın keyfini bunda alamıyorum 92000 km de kalan yegane araçlardan sizinki sakın satmayın az yakan sorunsuz vergisi halen aynı ise yıllık 45 TL olan konforlu başka araç bulamazsınız. karbüratörlü olmasına rağmen bi o kadar sessiz. Babam arabayı kullanmak için bindiğinde çalışan arabada kontağı tekrar çevirmeye kalktı ve hayret etti...Maşallah diyelim.....
o değil de 16 yıl aynı aracı kullanmak nasıl bir duygu? hem arabaya hem size maşallah
maşallah maşallah Allah kazalardan belalardan korusun
Teşekkürler Allah hepimizi korusun
Valla bana göre güzel bi duygu,zaten araca bu kadar özen göstermemin sebebi manevi değeri,dedemin yadigarı olması.Bi yerden sonra sizinle bütünleşmeye başlıyo araç zaten ondan sonra istesenizde bırakamıyosunuz.Mesela araç satılsa bi yerde bana öyle kuzu kuzu bakıyo görsem kötü olurum heralde Bazılarınız abarttığımı düşünebilir ama öyle
Onur kötü olacağına hatta ağlamaklı olacağına emin olabilirsin tecrübeyle sabit Ayrıca bana göre güzel bir duygu derken Zaten 1 yaşında başlamışsın arabaya binmeye maşallah yaşıtsınız