Selam şimdiki dunyada elektronik ordamda herşey mevcut hızlı giden bir aracı tespit edip gelir saglamak devletin işi eyer devlet hızdan dolayı kazaları engelemek isterse aracın seyir etigi bölgenin hız limitine göre aracın hızını kilitliyebilir elektronik ortamda bu mümkün tabiki bu söylediklerim yeni elektronik akılı vede lüks araclar
Konu ile alakasız ama Remzi bey Qırıx'ı sizde okuyormusunuz?

Çok severim

Ben ce güzel uygulama olur ama büyük şehirlerde sıkıntı tabi Ben ankarada yaşıyorum.Eskişehir yolunda hız sınırı 70 km bu hızla ne biryere varabiliriz nede işlerimize yetşebiliriz .Zaten trafikte kitlenir kalır kı normal şartlarda ilerlemek bile sabah ve akşamları çok zor .Keza konya samsun yolu sabahları gelsinlerde radar kursunlar .Millet resmen birbirini biçmesine basıyor .Zaten radar ve polis koysalar heralde haftasına ne radar kalır nede polis
Zaten 70 km sabit radarlar trafiğin iyice yoğunlaşmasına neden oluyor.İstanbul yolunu örnek verecek olursam eğer,askeri hava alanından şaşmaz kavşağının gerisine kadar kuyruk uzuyor.Oysaki radar öncesi böyle bir sıkışıklık yoktu.Bunda şükür diyeceğimiz günlerde yaşamıştık.Ankara'da yaşayanlar bilir.Bu radarlar ilk kurulduğunda hız sınırı 50 km/h'di.Gelen tepkiler üzerine bu sınırı 70 km/h'ye yükseltiler

Hazım abi bu sistem en çok beni etkiler
Benim hız konusunda ciddi problemim var. Trafikte hız sınırlarının üzerinde araç kullanıyorum. Hatta bazen eşime diyorum hızlı gidersem uyar beni diye. Başıma birşey gelmeden bu sorunu çözemem gerekli fakat nasıl oluyorsa bu sorunumu çözemiyorum. 2 gün yavaş kullanıyorum diğer gün aynı tas aynı hamam. İnsanların trafikte bana tepki gösterdiğinden de eminim. Ne yapmam lazım acaba. Diğer kurallar konusunda çok dikkatliyimdir. Sinyaller, hatalı sollama vs vs. Varmı bir tavsiyesi olan?
Valeo'nun bir ürünü var Serkan.Alet üzerinde hızını ayarlıyorsun.Hem cama hızını yansıtıyor,hemde ayarladığın sınıra geldiğinde seni sesli olarak uyarıyor... Aradım bulamadım bu ürünü