Gönderen Konu: Yeni radar sistemi  (Okunma sayısı 3888 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni radar sistemi
« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2011, 21:23:37 »
Sarkan belki tuhaf gelecek ama orda çıkışta en sağ şerit 60 la çıkarım. Orayı öyle çıkmak çok hoşuma gidiyor.
Ben de pursaklardan saraya iniş var ya orayı çoooooooook seviyorum :D
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2011, 21:23:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2011, 21:25:30 »
Sarkan belki tuhaf gelecek ama orda çıkışta en sağ şerit 60 la çıkarım. Orayı öyle çıkmak çok hoşuma gidiyor.
Ben de pursaklardan saraya iniş var ya orayı çoooooooook seviyorum :D

Bende orayı çok seviyorum abi, az yakıyor çok kaçıyor araba :D
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 02, 2011, 22:35:52 »
  Neden uğraşıyorlar ki? Her araca bir cihaz takarlar olur biter. ;)
 Bunlara uğraş verirlerken, yollara ve araç güvenliğine de aynı derecede önem verseler ya. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 03, 2011, 00:17:19 »
Selam şimdiki dunyada elektronik ordamda herşey mevcut hızlı giden bir aracı tespit edip gelir saglamak devletin işi eyer devlet hızdan dolayı kazaları engelemek isterse aracın seyir etigi bölgenin hız limitine göre aracın hızını kilitliyebilir elektronik ortamda bu mümkün tabiki bu söylediklerim yeni elektronik akılı vede lüks araclar
   Konu ile alakasız ama Remzi bey Qırıx'ı sizde okuyormusunuz? :) Çok severim :)

Ben ce güzel uygulama olur ama büyük şehirlerde sıkıntı tabi Ben ankarada yaşıyorum.Eskişehir yolunda hız sınırı 70 km bu hızla ne biryere varabiliriz nede işlerimize yetşebiliriz .Zaten trafikte kitlenir kalır kı normal şartlarda ilerlemek bile sabah ve akşamları çok zor .Keza konya samsun yolu sabahları gelsinlerde radar kursunlar .Millet resmen birbirini biçmesine basıyor .Zaten radar ve polis koysalar heralde haftasına ne radar kalır nede polis
   Zaten 70 km sabit radarlar trafiğin iyice yoğunlaşmasına neden oluyor.İstanbul yolunu örnek verecek olursam eğer,askeri hava alanından şaşmaz kavşağının gerisine kadar kuyruk uzuyor.Oysaki radar öncesi böyle bir sıkışıklık yoktu.Bunda şükür diyeceğimiz günlerde yaşamıştık.Ankara'da yaşayanlar bilir.Bu radarlar ilk kurulduğunda hız sınırı 50 km/h'di.Gelen tepkiler üzerine bu sınırı 70 km/h'ye yükseltiler :)

Hazım abi bu sistem en çok beni etkiler :) Benim hız konusunda ciddi problemim var. Trafikte hız sınırlarının üzerinde araç kullanıyorum. Hatta bazen eşime diyorum hızlı gidersem uyar beni diye. Başıma birşey gelmeden bu sorunu çözemem gerekli fakat nasıl oluyorsa bu sorunumu çözemiyorum. 2 gün yavaş kullanıyorum diğer gün aynı tas aynı hamam. İnsanların trafikte bana tepki gösterdiğinden de eminim. Ne yapmam lazım acaba. Diğer kurallar konusunda çok dikkatliyimdir. Sinyaller, hatalı sollama vs vs. Varmı bir tavsiyesi olan?
   Valeo'nun bir ürünü var Serkan.Alet üzerinde hızını ayarlıyorsun.Hem cama hızını yansıtıyor,hemde ayarladığın sınıra geldiğinde seni sesli olarak uyarıyor... Aradım bulamadım bu ürünü :(
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR