0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota Hızel Oto hemşerim diye söylemiyorum, gerçekten bu işi eni iyi bilen ustalardan oluşuyor.Herşeyi ile güven verir.1.33 Corollama kampanyalı yaptırdığım bakımda (Trabzon Seçil Oto-Toyota bayii) yapılanlar şunlardır;*3,5 lt 10/40 yağ(1 lt'si hediye)*Yağ filtresi değişimi*Tapa contası*Cam suyu katkısı(gerek yok koymayın dedim ama sonradan kayganlaştırma etkisi olduğunu ve 2,5 TL+Kdv olduğunu öğrenince eklettirdim.)*Genel kontroller(hava filtresi temizliği,lastik havaları,fren hid. seviyesi vs...)*Balata kontrolü ve temizliği*Enjektör temizleyici katkı(yalnız benim depo yarıda şuan-zararı olur mu? Bilen cevaplarsa sevinirim.)*Hediyesi iç-dış özenli araç yıkama Hepsi 208 TL tuttu. Enjektör temizleyici almasaydım175 TL idi.
10 bin km. nedir ki bakım gereksinadamlar silecek suyunu bakıma sokmuşlar aferiiinnnpara tuzağı iştecorollam varken 50 bin km. den fazla kullandım, her 10 binde sadece yağ ve yağflitresi dışında hiç ama hiç bir şey yaptırmadımsattığımda saat gibiydi valla
Hava filtresini değiştirmiyorlarmı? Temizlendiğini ilk defa duyuyorum. Bence her 5000 kmde değiştirilmesinin faydası var..
Vardır bir bildikleri diycem ama 40.000 çok geç değilmi? Sadece temizlenmesi yetiyorsa 5000 de bir temizletmeli o zaman.. Hava filtresi ne kadar temiz olursa o kadar yüksek verim alacağımız kesin..
Hava filtresini değiştirmiyorlarmı? Temizlendiğini ilk defa duyuyorum. Bence her 5000 kmde değiştirilmesinin faydası var.. Arkadaşımın dizel 2006 focus'unun bakım masrafını duyduğumda inanamadım. 55.000 bakımı için 550TL ödedi. Aradaki uçurumu gördüğümde HELAL OLSUN TOYOTA diye bağırasım geliyor şimdii..
2011 corolla benzinli bugün 10000 bakımı yapıldı . 221 TL tuttu Sakarya Tuzcuoğlu serviste . Bakım 2 saat kadar sürdü.