0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biri çiğ köftemi dedi çok geçmiş olsun hakkı abi.. bende geçen yıl yaptırmak zorunda kalmıştım çok berbat bişey kimseye tavsiye etmiyorum.. bana sigarayı yasaklamıştı doktur 3-5 ay içmedim. sabahlarıda mide koruyucu içtim durumum düzeldi.. sigaraya başlayınca eski halime döndüm.
Buluşma fotoğraflarına bakarsanız, bana fotoğraf makinesi ile endoskopi yapmaya çalışmış arkadaşlar.
teşekkür ederim gülsüm,bu arada ne cok aynı vaka dan insan varmış çevremde yahu,yeni farkettim.
abi sen olmayınca bi yarımız eksik oluyor buluşmalarda
vala sercanım fotolar hiç öyle demiyo,hiç eksik olan bi yanınız yok maşallah,herşey tastamam şaka bi yana,sağol kardeşim inceliğin için,öpüyorum seni gozlerinden
fotomontaj abi onların çoğu eyvallah abicim kralsın bugün kusuruma bakma eğitimdeydim o yüzden kapamak zorunda kaldım
bilirim fotomontaj eyvallah gözüm,ne kusuru olurmu öyle şey
sağol abicim tekrarr geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Hakkı bey.
eksik olmayın,teşekkür ederim neslihan hanım
hakkı hocam çok geçmiş olsun... ne olduysa samuray sonrası oldu deyip konuyu samuraya bağlayacağım ))
gastrid var ! ben reflüden şüpheleniyodum ama cok şükür fazla bi yoğunluk yok,bakalım parça aldılar mideden ay sonu patolojiden sonucunu alcam.bu arada arkadaşlardan özür diliyorum konuyu saptırdığım için !
cebinden rennieyi aman eksik etme birde kremalı şeyler yerken dikkat hocam geçmiş olsun.
Çayı semaverde içmelisin. Bilmem anlatabildim mi? Şaka bir yana her şeyin altında stres yatıyor, stresle savaşma teknikleri geliştirmek şart.
Ne yaparsan yap dünya değişmiyor, uğraşını vereceksin ama kendini yıpratmadan. Güzel şeyler düşünmeye çalış, üstüne düşende uğraş vermek, bünyeyi tüketmek değil. Arada farketmeden kaptırıyoruz işte.