0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol vedatım,dünde o halimle hortumu yedim,endoskopi de ! !
geçmiş olsun kardeşim.endoskopi acıtıyor mu?
Geçmiş olsun Hakkı Abi.
sağol kardeş,vala kişiye ve yaşa göre değişiyo galiba,ilerlemiş yaşalrdaki (50-55-60) insanlar daha bi bitkin cıktılar benden önce.bir tanesi benim yaşlarda falandı cıktığında bayağı yarı baygın gibiydi,fakat cok şükür ben herhangi bi denge kaybı vs yaşamadım.ee biraz acı veriyo tabi.
aman iyi iyi sevindim o zaman inşallah sonuçlarda iyi çıkar. varmı bir bilgi sonuca ilişkin?
bu arada arkadaşlardan özür diliyorum konuyu saptırdığım için !
Ya Emrecim, neredeyse yaşama sevincimi kaybedicem. Ben buluşmanın en güzeli olduğumdan adım gibi emindim Geçmiş olsun abicim.
Yok beyaa bu konu hedefıne coktan ulastı dagılmadan Cayı acık ıc dostum. Bırazda az ıc emı?
Tekrar geçmiş olsun abi. Endoskopi hakketen kötüymüş ama dediklerine göre, beterin beteri varmış
sağol vedatım,eh kötü sayılır,boğazından aşağıya 45 cm hortum salıyolar sonuçta,fena yani
Çok geçmiş olsun abi zor valla düşündükçe kötü oluyor insan
Çok geçmiş olsun Hakkı abicim ya Bana da endoskopi yapmışlardı geçen sene ama anesteziyle. Sadece bittikten sonra boğazımdaki acı vardı deformasyondan doğan. Çok ciddi bir sorun çıkmamıştı ama hala bazı yiyecekleri tüketemem korkarım. Ya da çok istiyorsam önden bir Rennie çiğnerim, yemeğimi yer baktım hala yanıyor midem bir Rennie daha çiğnerim. Alıştım artık. Doktor da zararı olmaz dediği için kullanıyorum rahat rahat. Çok da abartmıyorum tabii İnşallah senin de ciddi bir şeyin yoktur..
Aynen yahu bu çiğköfte yok mu ahh yok muu Sonunda yansa da midemVazgeçmem çiğköftemden
heh bende o renni nin şurubunu dikiyorum kafama çiğ köfteyi abartmamam gerekiyormuş hep sizin gibi sinirli insanların mı midesi böyle oluyor acaba ? HAkkıcım amcamda vardı mide sorunu ona çayı yasaklama kıvamına getirmişlerdi. sıcak suyun içine abartısız , 5-6 damlacık dem koyup içiyordu adamcağız. fena çay tiriyakisiydi ama artık bırakmak zorunda kaldı