0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BENCE ÜSTÜNDEKİLERDE GÜZEL (YAŞLI ZEVKİNE GÖRE:)ama ilanlardan sonuncusunu da beyendim
Valla Alper en alttaki yazıyı ve linkleri görünce nasıl gülümsedim anlatamam ya Şimdi çocuğu kırmadan nasıl ''at şu jantları'' diyebilirim diyordum kiiii altta ki o muhteşem yazıyı gördüm Tabi jant kolay değiştirilebilen bir şey değil ama senin değiştirecek olman isabet olmuş.... İlandakilerden sadece birinde ölçü var 18'' diyor ama sen heralde öyle bir düşünce içerisinde değilsindir... BBS tam olarak zevkimi yanstımasada aralarında bence en hoşu, BSA da iyidir ama araç zaten fazla siyah boğar...Bu arada en nefret ettiğim şey tampon deldirip park sensörü kamera takılması (orj olanlara yapıcak birşey yok tabi ama... Hele birde o kameraların etrafı bakırmıdır tunçmudur sarı oluyor pehh Nacizane şahsi görüşlerim mazur görüle
Advan ediği jant çok güzel durur ama orjinal advanı 4000TL den aşağıya alamazsın tabi bu replika birde açık rengi olsa arqaca çok fena oturur
mükemmel..siyah yakışıyor bu toyota'ya
Maaşaallah alper aracın süper arka stopları ledli yapsan fena olmaz bence
3. jant güzel ama çok siyah a boğucan sanki aracı üstünde görmek lazım birde ama ...
10 numara olmuş maşallah
La alper kardeş hala sattırmadınmı hala uğraşıyonmu bu arabayla (Kemal abiyemi benzedim ne:)
Teşekkürler :)Yok satmıyorlar seve seve MMT devam çok geziyorum bu aralar 5 günde ş.içi 600 km yaptım tık demedi helal olsun