0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Annaaa çok tatlı ve şaşkın Allah analı babalı büyütsün abim hayırlı bir evlat olur inşallah.
Demek kızın talip cok.Ben bir verso bir ev veriyorumAma nagihanın dediği gibi bren kızımız takmaz ise ortada kalırık.. Bahtı güzel olsun kardeşim...
Kardeşim Nasılsın, MAAŞALLAH diyeyim önce,Kendine gelmeye başlamış ama sana benzemiyor sanki Ayla'ya benziyor
Sağolasın Aydın abi yarın buralardasın demek ha uğrıyacakmısın bize bu arada görenlerin %90nı babasına benziyor diyor ama sen bu %10 lukların arasındasın gerçekte çok farklı fotolarda saçı hep kızıl çıkıyor ne hikmetse
masallah cok sevimli. ALLAH uzun omurler versin
Evet Mesutum yarın oralardayım ama sizin oralara geçemem işlerimi halledip akşama döneceğim.
uzun sure ara vermistim dogru mesut yeni girdim foruma direk gordum sevindim cidden toyota cı degiliz artık ama arkadaslık devam ediyor
aynen gorusmeden olmaz..bende golf mk1 ci oldum simdilik corolla zoraki kosullar yuzunden gitti arkasından baka baka ama kısmet dedigin gibi gonuller bir olsun kardesim..
maşallah yaa,mesut söylediğim çıkmış,büyüdükçe sana daha da cok benzemiş
Maşallah Mesut abicim çok tatlı yaa Allah analı babalı büyütsün
41 kere maşallah abicim. Sana çok benzettim ben,Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Birahh yaa, neresi sana benziyor? %90 mis bide peehhh. Sen agresif adamsin, kizdirmamak icin oyle diyorlar korkularindan bilmiyor muyum ben sanki. Ayla ablamla bi resmini koy da millet gorsun kime benziyor, obcektif olun acicik.
Nagıhan halasına da benzemıyor degıl, dıkkatlı bakınca