0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk abi keşke o günler biran öçnce gelse ben nefes almamaya rağzıyım abicim hep peşimde dolansın
Mesut abi çok güzel dilekler var bide benim için bi dilek sıkıştırayım araya Allah banada nasip etsin böyle bi bebek... darısı başıma.
Evlisiniz değil mi?
MAşallah,Maşallah diyelimde güzel kızımıza nazar değmesin.Kardeş büyümüş,siz pek farketmezsiniz...Allahım güzel bir ömür nasip etsin ..Bizimkinden azcık küçük herhalde.04,06,2011 doğumlu ..Beşik kerkmesi yapalımmı
fena geveze oluyorlar. kızım beni aştı yola çıktığımızda baba toyota gördüm, baba bu toyota bizimkinden değil, v.s, v.s. tabi bize düşen sabırla hepsine cevap vermek ve veriyoruzda araba yıkamaya / yıkatmaya beraber gidiyoruz. bir bez onun elinde bir bez benim elimde ama şartımız var onunki pembe bez olacak ona göre hazırlıklı ol diye anlatıyorum
oyy oyy çok çirkin ( çok şeker çok tatlı nazar değmesin diye öyle yazdım ) Maşallah Mesut Abi sizin ve bebeğinizin yüzünden gülücükler, huzur ve mutluluklar hiç eksik olmasın inşallah.,.
Maşallah maşallah allah analı babalı büyütsün.
Maşallah , Allah uzun ömür versin MesutAllah analı babalı büyütsün..
Yüce Rabbim mutlu fotoğrafı daim eylesin. Hayırlı uğurlu ve yazısı iyi olsun.
Enem ben! Meleeğeemle birlikte hemde. Resmen günahsız saf temiz bir melek o. Allah uzun ve güzel bir ömür versin inşallah...
hop.... yeğenim var 05.10.2008 doğumlu.....
Beren de buyuyunce cok takar ya besik kertmesini falan =D heheeyy