"" merhaba arkadaşlar;
bugün düzce hızel Toyotaya 10.000 bakınına gittim.bildiğimiz gibi yağ, yağ filitresi,tapa contası ve cam suyuve fren ve balataların temizlenmesi yapılmış... fatura 220,00TL ayrıca depo doluyken kullanılacak olan dizel motorlar için enjektör temizleyici de araca bırakmışlar(Toyota servis satış fiyatı 31.60TL). bütün elektirik aksamı gözden geçirilip, egzos bağlantıları dahil bütün bağlantılar tekrar incelenmiş. aracı bırakırken bir şikayetimiz olup olmadığını sordular ben de park sensörünün bazen görüntünün tam net olmadığını söyledim, onuda sıfırıyla değiştirmişler. aracı öyle bir teslim ettilerki ellerine sağlık çok güzel temizlemişler.Düzce hızel bu işi biliyor arkadaşlar ayrıca bizi orda yanlız bırakmayan satış müdürümüz yunus beye teşekkürlerimizi sunarız...
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2011, 22:23:27 Gönderen: serhat sezgek (4141) »
""
Bu da başka bir arkadaşın başka bir ildeki toyota servisinde yaşadıkları. Yani sorun toyota da değil galiba Eskişehir toyota servisinde. Bana 10.000 km bakımına girerken hiç birşey sormadılar. Teslim ederken de en küçük bir bilgilendirme yapmadılar. SORUN ESKİŞEHİR TOYOTA DA.