Gönderen Konu: Corolla yardım? (eskişehir servis hakkında)  (Okunma sayısı 5314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla yardım? (eskişehir servis hakkında)
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2011, 12:17:32 »
Eskişehir Toyota serviste en iyi bilir kişi bence Cengiz Bey. Siz direk onunla görüşün ve sorununuzu ona hallettirin. Bir sıkıntı olursa gelirim diyen vs vs.
Ben işimi hallettikten sonra eğer bir sıkıntı olursa gelirim hemen diyorum ve parasızda yaparsınız diyorum şakayla karışık.. O da hiçbir sıkıntı olmaz diyor.. Boşuna mı Toyota aldık diyorum ordakilere bir gaz, isterse hata yapsın bakalım o zaman neler oluyor..
Durumunuza da gayet üzüldüm. Bence en yetkili Toyota'yı arayın ve durumu izah edin Navigasyon konusunda. Onlar gerekeni yapacaktır. En üst seviyedeki kişiyle görüşmeye çalışın.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2011, 12:17:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '20
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 08, 2011, 12:49:25 »
  Olayın bir de şu yönü var. İşim dolayısı ile çok yoğunum ve telefonlar edecek, problemlerin, ilgisizliklerin çözümü için koşturacak vaktim de yok. Sadece inatçı ve hakkını  arayan  yapımdan olsa gerek bu kadar uğraşabiliyorum. Ama problemler tek tek ve defalarca uğraşılması gerekiyor ki çözülebilsin. Bu kadar zaman ayırmam imkansız. Zaten aracın sadece zevkini süreyim derdine zaman ayırmayayım diye Toyota almıştım (en sorunsuz araç olarak bilindiği için) Değilse yeni Focus, Bravo oldukça ilgimi çeken araçlardı.
  Bu arada Cengiz bey kimdir? Oradaki görevi nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '20
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 08, 2011, 12:54:03 »
"" merhaba arkadaşlar;
bugün düzce hızel Toyotaya 10.000 bakınına gittim.bildiğimiz gibi yağ, yağ filitresi,tapa contası ve cam suyuve fren ve balataların temizlenmesi yapılmış... fatura 220,00TL ayrıca depo doluyken kullanılacak olan dizel motorlar için enjektör temizleyici de araca bırakmışlar(Toyota servis satış  fiyatı 31.60TL).  bütün elektirik aksamı gözden geçirilip, egzos bağlantıları dahil bütün bağlantılar tekrar incelenmiş. aracı bırakırken bir şikayetimiz olup olmadığını sordular ben de park sensörünün bazen görüntünün tam net olmadığını söyledim, onuda sıfırıyla değiştirmişler. aracı öyle bir teslim ettilerki ellerine sağlık çok güzel temizlemişler.Düzce hızel bu işi biliyor arkadaşlar  ayrıca   bizi orda yanlız bırakmayan satış müdürümüz yunus beye  teşekkürlerimizi sunarız...
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2011, 22:23:27 Gönderen: serhat sezgek (4141) »
""
   Bu da başka bir arkadaşın başka bir ildeki toyota servisinde yaşadıkları. Yani sorun toyota da değil galiba Eskişehir toyota servisinde.  Bana 10.000 km bakımına girerken hiç birşey sormadılar. Teslim ederken de en küçük bir bilgilendirme yapmadılar. SORUN ESKİŞEHİR TOYOTA DA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 09, 2011, 13:18:45 »
Cengiz Bey servise gittiğimizde arabanın sorununu dinleyen, bilgi veren takım elbiseli kibar bir beyefendi. İnsan ilişkileri pozisyonunda.  Her türlü kolaylığı sağlıyor geleceği çok parlak eğer öyle devam ederse.. Ben oraya gittiğimde direkt olarak Cengiz Bey'le görüşüyorum. Bizim arabanın 90 bin bakımı vardı verdik çok güzel ilgilendiler. V kayışında çok hafif çatlak var dedi isterseniz değiştirelim diye bizi telefonla arayıp bilgi verdi bizde onay verdik. Tek tek sorduk ne oldu ne bitti nedendir diye o da tek tek cevap verdi sağolsun.. Bence Eskişehir TOYOTA YETKİLİ Servisi Türkiye'nin en iyi servislerinden ama sizin basiret bağlanmış büyük bir şanssızlıkla galiba..
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.