0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3000 Tl ye aldığını söyledi Einşteyle beraber keseceğiz kısmet olursa.
ab allah kabul etsin şimdiden..Ben iyi kasapım bak adamına denk geldin tam.Nerde ne zaman neyi kesecegiz yer ve saat söyle ordayıöö.Bİzde 4 kişi girdik hayvan 500 kg 4.600 aldı bizim bir abi.Bendaha görmedim.Önemli olan görevini yerine getirmek zaten.Şididen allah herkesinkini kabul etsin.
3000 Tl ye aldığını söyledi Enişteyle beraber keseceğiz kısmet olursa. Canlı kilosunun aşağı yukarı 300 kilo civarında olduğunu söyledi babam.
Biz kilo ile almadık ama 7 kişilik bir dana için 6500 TL'ye pazarlık yaptık. Bu arada forumda kasap tanıdığı olan varsa ve bizim danayı kesme parçalama işini yaparım derse görüşelim. Bu mezbahada kesme işinin sonunda yeterli parçalama işi olmayacak gibi geliyor bu nedenle kendi kasabımız olsun diyoruz.
Aslında uçuk rakamlar yerine yarı fiyatına güvenilir yardım kuruluşları gönderiyor 450-500tl Van'a diğer yarısıda Somaliye gönderilebilir düşüncesindeyim
Kaptır gel Tuncayım yol masrafların bana ait bir de hayır duası yaparız senin için. Burada olsan gelirdin ama oralardan zor olur kardeşim sağolasın.Allah hepimizin ibadetini kabul eder inşallah.Selamlar.