Gönderen Konu: 93 model karbüratörlü corollaya lpg taktıran varmı  (Okunma sayısı 2154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
evet arkadaslar benım corolla nın yakıtı epeyı fazla corolla kullanlar bılır zaten :).lpg dusunuyorum sıralı sıstem uygulanamıyor malesef mecburen düz lpg taktıracam en ıyı markda arıza cıkarmayan ve corolla ya en uygun lpg nedır? yardımcı olursanız sevınırım
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: 93 model karbüratörlü corollaya lpg taktıran varmı
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2008, 23:12:19 »
Arkadaşım 98 model 1.3 motoru  var bende.Aldesa taktırdım.Yaklaşık 6000 km yol yaptım daha taktırdığım ilk günkü  gibi.Geçenlerde taktırdığım yerden telefon ettiler.Bir  gel  bakalım kontrola  hiç gelmemişsin dediler.Gittim bilgisayarla kontrol ettiler.Tüm ayarları düzgün hiç bir şey yapmaya gerek yok  dediler  ve  döndüm geriye.Şu an şehir dışı 145-160 ykr  şehir içi de 175-190 ykr arası  yakıyor.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2008, 10:17:35 »
artık taktırmayan var mı ki  bence geç bile kalmışssın zaten çok uyumlu bi araba lpg 'ye taktır rahat rahat bin benim arabadadik lovato marka kit. marka kadar montajı yapan ustayı da iyi seçmek lazım kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2008, 11:08:32 »
benimki brc marka.2 sene olacak yazın.Herhangi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.Bir de benimkisi otomatik vites.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2008, 23:07:08 »
saolun arkdaslar zaten brc yada atikeri tavsiye eden bayağı cok ama parca ne kadar kalıtelı olsa bıle yınede iş takan ustada biter  o yuzden ustayı ıyı secıcegım
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN