Gönderen Konu: YARİS'E LPG TAKTIRACAĞIM, ANADOLU YAKASI'NDA TAVSİYE EDECEĞİNİZ YER VAR MI?  (Okunma sayısı 2243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 13 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Selamlar

2004 Yaris 1.3 Sol otomatik vites aracıma İnşallah LPG taktıracağım. Ümraniye'de oturuyorum. Şu an için BRC taktırma planım var. Tavsiye edeceğiniz marka ve servis-usta var mı?
"Ey iman edenler! Malınız mülkünüz ve çoluk çocuğunuz, sizi Allah'ı anmaktan alıkoymasın! Her kim böyle davranacak olursa, dünyada da ahirette de kaybedenlerden olacaktır. Münafikun,9"

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Aras Bey  Eylül'ün 16sında  2005 yaris aldım 17sinde gittim lpg taktırdım. Atiker Marka hiç bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum.Şehir içi 100 km 7.3 lt yakıt tüketimi var. Ümraniye'de Candan Oto Gaz var. Orada lpg montajını yaptırdım. Yusuf Usta var  işçilği çok güzel .Tavsiye ediyorum.
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 13 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Çok teşekkür ederim bilgi için, forumdan yanıt alamayınca bu sabah BRC taktırdım. Resimleri de paylaşacağım taktırmak isteyen arkadaşlar için.

Aracınızı kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle...
"Ey iman edenler! Malınız mülkünüz ve çoluk çocuğunuz, sizi Allah'ı anmaktan alıkoymasın! Her kim böyle davranacak olursa, dünyada da ahirette de kaybedenlerden olacaktır. Münafikun,9"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Teşekkür ederim siz de kazasız belasız,güle güle kullanın inşallah.Hayırlı olsun:) ilerleyen zamanlarda yakıt tüketimini paylaşırsanız sevinirim:)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
lpg taktıracak bir yarisli olarak resimleri ve deneyimleri bekliyorum
2010 yaris terra sporty multimode gümüş gri
yaşasın m/m.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ömer Bey şiddetle tavsiye ediyorum lpgyi ama usta çok önemli iyi araştırmak lazım. Ben çok araştırdım ve şimdi çok memnunum aracımdan ve lpgden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
Bende candan da taktırdım. Tek kelıme rezalettı..... :(
Satıs sonrası ıdare eder ama montajda usta yonunden sanssızdım sanırım. Atıkere kadar sıkayet etmek zorunda kalmıstım.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Yusuf Bey dediğiniz gibi usta konusunda şanssızlık yaşamışsınız:( inanın aracımda  hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Gayet ilgiliydiler montaj öncesi ve sonrası... Ben Yusuf Usta'ya yaptırdım işçiliği genç bir arkadaş ama çok güzel işçiliği var...3000km oldu sorunsuz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ben 30.000 km yı gectım, 1 kez ayar ıcın, 1 kezde hatalı gosteren samandra degısımı ıcın gıttım. O anlamda memnunum ama montaj sırasında alarm sırenını sokup sase numarasını delerek takmıslar, neredeyse efsanem mahkemelık olacaktı. Alarm kumandasını kırmıslar, ıcıne basmıslar yapıstırıcıyı, sabah muayene ıcın randevu var, amanın kumanda pert, alarm seslerı ıle, flasorler yanar soner apachı gıbı muayene ıstasyonuna gırmek zorunda kaldık... Hala cok kızgınım onlara coooook. Artık agızlarıyla kus tutsalar benım ıcının faydası yok.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Evet ben olsam ben de kızardım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Bu arada pardon Selçuk bey:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Bu arada pardon Selçuk bey:))
Estagfurullah, hıc onemlı degıl :)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
Bu arada bir arada olmak için lpg li olan veya taktıracaklar için ayrı bir bölüm açsak da kaç kişi olduğumuzu bilsek. deneyimlerimizi yazsak. benim gibi taktıracak olanlara yol göstermesi açısından. bir de montaj veya montaj sonrası resim ekleseniz. kafamıza takılan sorulara cevap olur.
2010 yaris terra sporty multimode gümüş gri
yaşasın m/m.