Gönderen Konu: Passat ile alakalı bi kaç yardım en kolayından !!  (Okunma sayısı 11303 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Passat ile alakalı bi kaç yardım en kolayından !!
« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2011, 14:27:50 »
 Özcan abi sende passat kullanmış biri olarak sana soruyorum. Misal araç hala sende olsa ve ön sağ park sensöründe sorun olsa ve değişmesi gerekse sensörün sadece 1 gözüne 100 lira para verir misin !!
 Çünkü dvd iptal olursa park sensörünü de yaptırmam gerekiyor...
 Cidden sizden başka yardım alacak kimsem yok ya bu siteye bayılıyorum daha bu kadar güçlü bu kadar bilgili ve ailece olan bi forum sitesi yok bi tane daha :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2011, 14:27:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2011, 15:09:04 »
 Araştırdım ve buldum evet usb takılıyormuş çok mutlu oldum :)
 USb takıldıktan sonra amfi ve boofer takılacak... Kafamda ki ise jameson 4 kanal mofsetli 1400 watt usa 505 modeli amfi ve 1000 watt kabinli jbl boofer. hoparlörler ellenmicek kendi hoparlörleri zaten süper ötesi o hoparlörlerin üzerine kurulacak bu set.
 Ne dersiniz iyi midir ? Bİ tek amfide tereddüt ediyorum ama 7'den 70'e herkez öneriyor bu amfiyi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 02, 2011, 20:15:56 »
Bir kere sunu söylemeliyim ki Passat'la uğraşmak zor bir kere.Jamesson anfi o arabaya hakarettir :D Söyle söyleyeyim sana sanayiye git 4kapi döşemesini sok tat 100 tl kesin alırlar.İşçilik ücreti fazla bir araç.Usta kapının tamamını daha rahat söker,daha az para alır.Passat'a yapman gereken tek sey var Oğuz.Kaliteli bir takım Kompenant'li hoparlör alacaksın.Ve emin ol istediğin sesi verecektir sana.Alpine,Kenwood veya Pioneer marka olursa isini görür.Bende 280w Kenwood vardı.Media Markt'in montajcisi arkadasım hastaydi bizim sisteme.Eve gidince bulursam eğer sana hoparlör'un fotografını eklerim,görürsün.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 02, 2011, 20:21:43 »
   Unutmadan,bayramdan sonra bana arabanın Şase numarasını ver birde ben sordurayim senin su sensörü.Belki indirimli alabilirim :) Bellimi olur? Başka sensör taktirirsan sensör sistemin ile çakisabilir.Her istediğini yapamayacağın bela bir araba bu Passat :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 02, 2011, 22:09:22 »
Bir kere sunu söylemeliyim ki Passat'la uğraşmak zor bir kere.Jamesson anfi o arabaya hakarettir :D Söyle söyleyeyim sana sanayiye git 4kapi döşemesini sok tat 100 tl kesin alırlar.İşçilik ücreti fazla bir araç.Usta kapının tamamını daha rahat söker,daha az para alır.Passat'a yapman gereken tek sey var Oğuz.Kaliteli bir takım Kompenant'li hoparlör alacaksın.Ve emin ol istediğin sesi verecektir sana.Alpine,Kenwood veya Pioneer marka olursa isini görür.Bende 280w Kenwood vardı.Media Markt'in montajcisi arkadasım hastaydi bizim sisteme.Eve gidince bulursam eğer sana hoparlör'un fotografını eklerim,görürsün.
Özcan abiii yok yok passata öyle deme ya iyidir iyidir fazla üzmez o abisini :D ÖZcan abi öyle kapı sökme falan olmayacak ya orjinal hoparlörler kalacak onlar mid tiz gibi kullanacam onların bass'ı sıfıra inecek sadece woofer da bass olacak kapıları hiç bi türlü elletmem kendi ses sistemi çok hoşuma gidiyor sadece amfi ve woofer gelecek abicim. JAmeson konusunda evet haklısın gönül ister ki passata yakışan amfilerden takalım ama maddiyatta bi yere kadar olduğu için şu an o maddiyata uygun en güzel ve en iyi ses veren cihaz jameson usa 505 :) ÇOk araştırdım abi kullanan herkez fazlasıyla memnun bu cihazdan bi tane kötü diyeni duymadım duyduk duymadık herkez bu amfiyi öneriyor ee önerdiklerine göre elbet vardır bir şeyler çok net ses ve net bi bass sağlıyormuş mecbur bunu alacam başka param yokk :)
   Unutmadan,bayramdan sonra bana arabanın Şase numarasını ver birde ben sordurayim senin su sensörü.Belki indirimli alabilirim :) Bellimi olur? Başka sensör taktirirsan sensör sistemin ile çakisabilir.Her istediğini yapamayacağın bela bir araba bu Passat :D
Seninle biz bu konuları konuşurken benim canım babam çaktırmadan sen arabayı al adana aykan yetkili servise götür aracı ve tüm eksiklikleri yapılmasını talep et arabayı bırak gel sensör falan hepsi yapılacakmış yedek anahtar bile çıkarttıracakmış canım babam benim bayram hediyesi veriyor herhalde oğluna ama altta kalmamam lazım sağolsun akşam akşam çok mutlu etti beni ya :) Sensör derdinden de kurtulduk rahatladım valla passat sensörsüz olmuyor ama araba da maşallah bi kıç var arkayı görmenin imkanı yok iyi oldu yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 02, 2011, 23:04:45 »
Özcan abiii yok yok passata öyle deme ya iyidir iyidir fazla üzmez o abisini :D ÖZcan abi öyle kapı sökme falan olmayacak ya orjinal hoparlörler kalacak onlar mid tiz gibi kullanacam onların bass'ı sıfıra inecek sadece woofer da bass olacak kapıları hiç bi türlü elletmem kendi ses sistemi çok hoşuma gidiyor sadece amfi ve woofer gelecek abicim. JAmeson konusunda evet haklısın gönül ister ki passata yakışan amfilerden takalım ama maddiyatta bi yere kadar olduğu için şu an o maddiyata uygun en güzel ve en iyi ses veren cihaz jameson usa 505 :) ÇOk araştırdım abi kullanan herkez fazlasıyla memnun bu cihazdan bi tane kötü diyeni duymadım duyduk duymadık herkez bu amfiyi öneriyor ee önerdiklerine göre elbet vardır bir şeyler çok net ses ve net bi bass sağlıyormuş mecbur bunu alacam başka param yokk :) 
   Kısaca şunu demek istedim Oğuz.Arabanla fazla oynama.O tarz bir araba değil.Bass anfi'ye falan gerekte yok.Dediğimi yaparsan daha memnun kalırsın...
   Diğer konuya gelecek olursak eğer baban en doğru olanını yapmış.Sana bir tüyo babana söyle yeni anahtar geldiğinde,anahtar tanıtım ücreti ödemesin.Pazarlık yapsın :) Yeni anahtarı araca tanıtmak ya da tek anahtar tanımlama ücret dahilinde olan bir işlem.Crafter'ın anahtarını kayıp ettiğim de servise gittim,ikinci anahtar iptal işlemi yaptılar.bu işlem sayesinde diğer anahtarı bulan kişi kapıyı açmak dışında hiç bir şey yapamayacaktı.2009'da sanırım 60 TL fiyatı vardı :D Sana güzel bir ip ucu Oğuz... Fotoğraflar da az sonra gelecek inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 03, 2011, 20:18:17 »
   Kısaca şunu demek istedim Oğuz.Arabanla fazla oynama.O tarz bir araba değil.Bass anfi'ye falan gerekte yok.Dediğimi yaparsan daha memnun kalırsın...
   Diğer konuya gelecek olursak eğer baban en doğru olanını yapmış.Sana bir tüyo babana söyle yeni anahtar geldiğinde,anahtar tanıtım ücreti ödemesin.Pazarlık yapsın :) Yeni anahtarı araca tanıtmak ya da tek anahtar tanımlama ücret dahilinde olan bir işlem.Crafter'ın anahtarını kayıp ettiğim de servise gittim,ikinci anahtar iptal işlemi yaptılar.bu işlem sayesinde diğer anahtarı bulan kişi kapıyı açmak dışında hiç bir şey yapamayacaktı.2009'da sanırım 60 TL fiyatı vardı :D Sana güzel bir ip ucu Oğuz... Fotoğraflar da az sonra gelecek inşallah...

Özcan abi deme böyle ya ben de ses sistemi için para falan ayırmıştım sadece istiyorum ki daha güzel bi bass olsun niyetim gümbür gümbür dinlemek değil yükses ses müzikten hoşlanmam pek, tek isteğim yumuşak bass. Araba klas araba kalitesiz bişe değil oynatmakta iyi olmaz tabi ancak bu seti yaptıracağım yerde sürekli böyle e250 yok c180 2011 mercedesler gördükten sonra passat gözümden düşüyor adamlar böyle lüx son model arabalara ses sistemi dizdiriyorlar özcan abi. Sen neden önermiyorsun bana bu ses sistemini ? :)
 En çokta bu yeni anahtar işine canım sıkıldı tam tamına 550 lira para almışlar yedek anahtara bu nedir abicim ya babam da hiç itiraz etmez böyle şeylere vermiş herhaqlde hepsini :S Üstüne üstün bide aracın enjektörlerinin birinde ufak bi arıza olduğunu söylemişler değiştirelim demişler ve 1,850 lira para istemişler bi enjektör için babam hepsini yaptıracam oğlum dedi ben çılgına döndüm tartıştık zaten baba allah razı olsun yaptırma istemiyorum diyorum yok anlamıyor deli gibi sömürüyorlar adamı ya valla kafam bulandı...
 HAngi fotoğraflar özcan abi bu ya merak ettim bak ne fotoğrafı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 03, 2011, 20:23:02 »
Özcan abi sende passat kullanmış biri olarak sana soruyorum. Misal araç hala sende olsa ve ön sağ park sensöründe sorun olsa ve değişmesi gerekse sensörün sadece 1 gözüne 100 lira para verir misin !!
 Çünkü dvd iptal olursa park sensörünü de yaptırmam gerekiyor...
 Cidden sizden başka yardım alacak kimsem yok ya bu siteye bayılıyorum daha bu kadar güçlü bu kadar bilgili ve ailece olan bi forum sitesi yok bi tane daha :)
oğuz passat daha ucuzmuş.Versonun arka park sensörlerinimn tanesi 230 lia.Benim bozuktu devamlı ötüyordu mecburen aldık.Yoksa dışardan 150 tlye yeni park sensörü taktırırsın 4 tanede ama aracın orjinal sensör sistemi devre dışı kalıyor..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 03, 2011, 20:24:32 »
Oğuz sat kurtul toyota al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 03, 2011, 20:24:48 »

güzel oluyomuş yav :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 04, 2011, 00:25:48 »
güzel oluyomuş yav :D

Harbi bundan sonra YÖNETİCİLER de dahil başka markalara aynı muameleyi yapalım :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 04, 2011, 00:55:45 »
oğuzcum sensörü değiştirmeye bak ankara ve istanbuldaki çıkmacılardan çok ucuz paralara alabilirsin web siteleri var hemen hemen hepsinin bence teyp işinide ordan halledebilirsin.
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Kasım 04, 2011, 10:40:05 »
   Oğuz Leon'un bir enjektör'üne  1.500 TL fiyat vermiştiler bize :D Passat için 1.850 TL gayet normal :D :D Sana dediğim hoparlör ile ilgili bir kaç foto ve karışık bir kaç foto ekleyeceğim :)
Kapı içi..

Hoparlör

Kompenant

Karışık bir kaç foto

Boya sonrası bakım

İki nolu çizik giderici ile far temizliği

Kirli bir motor ve tertemiz pırıl pırıl bir araba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 04, 2011, 10:43:55 »
   5 nolu fotoğrafta sensörün birinin eksik olduğunu gördüm :D Arka tamponu çıkartıp bütün sensörleri söktüm,içini sışını güzelce temziledim ve üzerine sprey sıkılan japon ile tek tek yerine yapıştırdım.Eskisinden sağlam oldu.Sanırım Passat'ların arka sensörleri hep su koyuveriyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Kasım 09, 2011, 22:56:52 »
oğuz passat daha ucuzmuş.Versonun arka park sensörlerinimn tanesi 230 lia.Benim bozuktu devamlı ötüyordu mecburen aldık.Yoksa dışardan 150 tlye yeni park sensörü taktırırsın 4 tanede ama aracın orjinal sensör sistemi devre dışı kalıyor..
Maşallah tuncay abi neymiş o öyle :) Ama serviste sordum serviste de baya tuzlu aynı sizin fiyatlar gibi ama sorun gözlerde değilmiş tesisatta sorun varmış o giderilecekmiş yani orjinal park sensörüne devam :) Zaten araç hala yetkili serviste 1 haftadır falan araya bayramda girince :)
Yok be abi 2 tane fazla gelir zaten kapının önünde duruyor 1 tane o yeter bize... :) Yani toyotamı da seviyorum da hani passat'da satılıp toyota alınır mı ya davul bile dengi dengine çalarmış ya hani :)
Harbi bundan sonra YÖNETİCİLER de dahil başka markalara aynı muameleyi yapalım :D :D :D

Ahmet sana en büyük silahım 1.33 corollammm :D
oğuzcum sensörü değiştirmeye bak ankara ve istanbuldaki çıkmacılardan çok ucuz paralara alabilirsin web siteleri var hemen hemen hepsinin bence teyp işinide ordan halledebilirsin.
Abicim yetkili servis sensörün gözlerinde sorun olmadığını tesisatta sorun olduğunu söylediler tesisat yenilecek ve düzelecek inşallah herşey orjinal yani tek dezavantajı az tuzlu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Kasım 09, 2011, 23:03:55 »
   5 nolu fotoğrafta sensörün birinin eksik olduğunu gördüm :D Arka tamponu çıkartıp bütün sensörleri söktüm,içini sışını güzelce temziledim ve üzerine sprey sıkılan japon ile tek tek yerine yapıştırdım.Eskisinden sağlam oldu.Sanırım Passat'ların arka sensörleri hep su koyuveriyor :D
Ohh ohh eline sağlık abicim iyi yapmışsın :) Hoparlörlerin gerçekten çok iyi özcan abi kenwood güzel bi marka. Kompenant herhalde.
Abi arka bagaj kapağı neden boyandı merak ettim bak. Araca dış bakımda baya yaramış parlamış valla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 10, 2011, 11:38:23 »
Ohh ohh eline sağlık abicim iyi yapmışsın :) Hoparlörlerin gerçekten çok iyi özcan abi kenwood güzel bi marka. Kompenant herhalde.Abi arka bagaj kapağı neden boyandı merak ettim bak. Araca dış bakımda baya yaramış parlamış valla :)
   Göresin diye ekledim fotoğrafı.Böyle bir hoparlör işini fazlası ile görecektir Oğuz... Bagaj kapağım,küçük bir dikkatsizlik sonucu minicik bir hasara uğradı.O dönemde ailem Bingöl'e düğüne gidecektiler.Böyle yaralı bereli gitmesin istedim.Tümden bir bakıma soktum aracı.Kapıyı sökmemin amacı suydu.Sol arka kapı kapandığında hoparlörün sesi gidiyordu.Burak usta ile yaptığımız araştırma sonucunda,kapı ve direkte bulunan ileticilerden bir pin kapı kapanınca yerine oturmuyordu.İleticiyi değiştirdik ve sorunu gidermiş olduk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Kasım 16, 2011, 23:42:09 »
   Göresin diye ekledim fotoğrafı.Böyle bir hoparlör işini fazlası ile görecektir Oğuz... Bagaj kapağım,küçük bir dikkatsizlik sonucu minicik bir hasara uğradı.O dönemde ailem Bingöl'e düğüne gidecektiler.Böyle yaralı bereli gitmesin istedim.Tümden bir bakıma soktum aracı.Kapıyı sökmemin amacı suydu.Sol arka kapı kapandığında hoparlörün sesi gidiyordu.Burak usta ile yaptığımız araştırma sonucunda,kapı ve direkte bulunan ileticilerden bir pin kapı kapanınca yerine oturmuyordu.İleticiyi değiştirdik ve sorunu gidermiş olduk :)
Ohh ohh süper abicim ama passat az üzdü beni ya araç sabah ilk masrafta az gürültülü çalışıyordu sırf bunun için adana aykan yetkili servise götürdük sağolsunlar bize 13 bin lira masraf çıkardılar.. Araçtan hiç bi şikayetim yok aracın motor kulaklarından biri kırılmış motor sökülüp o tamir edilecekmiş turbo değişecekmiş enjektörler değişecekmiş volant değişecekmiş bide ufak tefek bazı şeyler el emeği falan hepsi 13 bin lira araç 2 haftadır oradaydı bugün aradım hiç bi işlem yapılmasın tekrar eski haline getirin yarın alacam dedim yarın alıp hataya getirecem burada süper ötesi bi TDİ motor ustası var ona hallettirecem baktım cidden masraflı triptik çıkartıracam araca suriye'de full motoru yenileyecem arabamı seviyorum çünkü satamam yani ama ister istemez üzüldüm ya sen ne diyorsun bu işe abi araba canavar gibi hiç bi sorun yok gidişte performansta. VW'nin parçaları pahalı derlerdi de inanmazdım 2 tane doğan alınır bu paraya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Kasım 16, 2011, 23:47:36 »
   Suriye cadı kazanına dönmüş.Nereye gidiyorsun sen.Servis'in 13 bin TL dediği masraf özel serviste yarı yarıya daha ucuzdur...
   Söylemek istediğim bir uyarı vardı ama hep unutuyordum Oğuz.Günün ilk çalıştırmasında aracın anlık yakıt tüketiminin 0,9'a düşmesini bekleyin.Tüketim değeri 0,9'a düşünce hareket edin.Sonraki çalıştırmalarda bu o kadar önemli değil.Adamlar böyle bir şey yapmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Kasım 17, 2011, 00:23:49 »
   Suriye cadı kazanına dönmüş.Nereye gidiyorsun sen.Servis'in 13 bin TL dediği masraf özel serviste yarı yarıya daha ucuzdur...
   Söylemek istediğim bir uyarı vardı ama hep unutuyordum Oğuz.Günün ilk çalıştırmasında aracın anlık yakıt tüketiminin 0,9'a düşmesini bekleyin.Tüketim değeri 0,9'a düşünce hareket edin.Sonraki çalıştırmalarda bu o kadar önemli değil.Adamlar böyle bir şey yapmış.
Doğru söylüyorsun valla abi suriye çok fena olmuş durumda türk araçlarına ateş açıyorlarmış... Bu uyarını dikkate alacam abicim her sabah 0.9'a düşmesini beklerim. Sana bişe sorayım ben benim araç turbodan motora yağ sızdırıyormuş abi performansta 0 kayıp. Bu tamir falan olur mu yoksa illa değişmesi mi lazım lakin ben buna hiç bişe yaptırmasam sorun açar mı !!