0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir kere sunu söylemeliyim ki Passat'la uğraşmak zor bir kere.Jamesson anfi o arabaya hakarettir Söyle söyleyeyim sana sanayiye git 4kapi döşemesini sok tat 100 tl kesin alırlar.İşçilik ücreti fazla bir araç.Usta kapının tamamını daha rahat söker,daha az para alır.Passat'a yapman gereken tek sey var Oğuz.Kaliteli bir takım Kompenant'li hoparlör alacaksın.Ve emin ol istediğin sesi verecektir sana.Alpine,Kenwood veya Pioneer marka olursa isini görür.Bende 280w Kenwood vardı.Media Markt'in montajcisi arkadasım hastaydi bizim sisteme.Eve gidince bulursam eğer sana hoparlör'un fotografını eklerim,görürsün.
Unutmadan,bayramdan sonra bana arabanın Şase numarasını ver birde ben sordurayim senin su sensörü.Belki indirimli alabilirim Bellimi olur? Başka sensör taktirirsan sensör sistemin ile çakisabilir.Her istediğini yapamayacağın bela bir araba bu Passat
Özcan abiii yok yok passata öyle deme ya iyidir iyidir fazla üzmez o abisini ÖZcan abi öyle kapı sökme falan olmayacak ya orjinal hoparlörler kalacak onlar mid tiz gibi kullanacam onların bass'ı sıfıra inecek sadece woofer da bass olacak kapıları hiç bi türlü elletmem kendi ses sistemi çok hoşuma gidiyor sadece amfi ve woofer gelecek abicim. JAmeson konusunda evet haklısın gönül ister ki passata yakışan amfilerden takalım ama maddiyatta bi yere kadar olduğu için şu an o maddiyata uygun en güzel ve en iyi ses veren cihaz jameson usa 505 ÇOk araştırdım abi kullanan herkez fazlasıyla memnun bu cihazdan bi tane kötü diyeni duymadım duyduk duymadık herkez bu amfiyi öneriyor ee önerdiklerine göre elbet vardır bir şeyler çok net ses ve net bi bass sağlıyormuş mecbur bunu alacam başka param yokk
Kısaca şunu demek istedim Oğuz.Arabanla fazla oynama.O tarz bir araba değil.Bass anfi'ye falan gerekte yok.Dediğimi yaparsan daha memnun kalırsın... Diğer konuya gelecek olursak eğer baban en doğru olanını yapmış.Sana bir tüyo babana söyle yeni anahtar geldiğinde,anahtar tanıtım ücreti ödemesin.Pazarlık yapsın Yeni anahtarı araca tanıtmak ya da tek anahtar tanımlama ücret dahilinde olan bir işlem.Crafter'ın anahtarını kayıp ettiğim de servise gittim,ikinci anahtar iptal işlemi yaptılar.bu işlem sayesinde diğer anahtarı bulan kişi kapıyı açmak dışında hiç bir şey yapamayacaktı.2009'da sanırım 60 TL fiyatı vardı Sana güzel bir ip ucu Oğuz... Fotoğraflar da az sonra gelecek inşallah...
Özcan abi sende passat kullanmış biri olarak sana soruyorum. Misal araç hala sende olsa ve ön sağ park sensöründe sorun olsa ve değişmesi gerekse sensörün sadece 1 gözüne 100 lira para verir misin !! Çünkü dvd iptal olursa park sensörünü de yaptırmam gerekiyor... Cidden sizden başka yardım alacak kimsem yok ya bu siteye bayılıyorum daha bu kadar güçlü bu kadar bilgili ve ailece olan bi forum sitesi yok bi tane daha
Oğuz sat kurtul toyota al...
güzel oluyomuş yav
oğuz passat daha ucuzmuş.Versonun arka park sensörlerinimn tanesi 230 lia.Benim bozuktu devamlı ötüyordu mecburen aldık.Yoksa dışardan 150 tlye yeni park sensörü taktırırsın 4 tanede ama aracın orjinal sensör sistemi devre dışı kalıyor..
Harbi bundan sonra YÖNETİCİLER de dahil başka markalara aynı muameleyi yapalım
oğuzcum sensörü değiştirmeye bak ankara ve istanbuldaki çıkmacılardan çok ucuz paralara alabilirsin web siteleri var hemen hemen hepsinin bence teyp işinide ordan halledebilirsin.
5 nolu fotoğrafta sensörün birinin eksik olduğunu gördüm Arka tamponu çıkartıp bütün sensörleri söktüm,içini sışını güzelce temziledim ve üzerine sprey sıkılan japon ile tek tek yerine yapıştırdım.Eskisinden sağlam oldu.Sanırım Passat'ların arka sensörleri hep su koyuveriyor
Ohh ohh eline sağlık abicim iyi yapmışsın Hoparlörlerin gerçekten çok iyi özcan abi kenwood güzel bi marka. Kompenant herhalde.Abi arka bagaj kapağı neden boyandı merak ettim bak. Araca dış bakımda baya yaramış parlamış valla
Göresin diye ekledim fotoğrafı.Böyle bir hoparlör işini fazlası ile görecektir Oğuz... Bagaj kapağım,küçük bir dikkatsizlik sonucu minicik bir hasara uğradı.O dönemde ailem Bingöl'e düğüne gidecektiler.Böyle yaralı bereli gitmesin istedim.Tümden bir bakıma soktum aracı.Kapıyı sökmemin amacı suydu.Sol arka kapı kapandığında hoparlörün sesi gidiyordu.Burak usta ile yaptığımız araştırma sonucunda,kapı ve direkte bulunan ileticilerden bir pin kapı kapanınca yerine oturmuyordu.İleticiyi değiştirdik ve sorunu gidermiş olduk
Suriye cadı kazanına dönmüş.Nereye gidiyorsun sen.Servis'in 13 bin TL dediği masraf özel serviste yarı yarıya daha ucuzdur... Söylemek istediğim bir uyarı vardı ama hep unutuyordum Oğuz.Günün ilk çalıştırmasında aracın anlık yakıt tüketiminin 0,9'a düşmesini bekleyin.Tüketim değeri 0,9'a düşünce hareket edin.Sonraki çalıştırmalarda bu o kadar önemli değil.Adamlar böyle bir şey yapmış.