Gönderen Konu: d-4d toyotayı gitmiyor diyenler ben denedim bakın kaç kilometre gidiyor  (Okunma sayısı 2409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Türkiye yollarında hız sınırı şehir içinde 50, dışında 90 ve otobanda 120'dir. Bu hızların üzerinde seyir size, araçtaki yakınlarınızı ve çevrenizdekilere tehlike oluşturmaktadır. Sitemizde trafik kullarının ihlalinden bahsetmek, bu tür eylemleri teşvik sayılmaktadır ve yasaktır.

Teşekkürler
TCT Yönetimi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla D-4D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
helal abi kim tutar seni sonuna kadar arkandayım..
Toyota Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
gitmiyor diyenlere ibreti alem olsun yanıma gidipte dizel gitmez diyenler oluyor ama kalkıstan sonrada kusra bakma demek icin yanıma bile yaklasamıyorlar bilmem mi nasıl gittigini helede kutu ici filtre koyduktan sonra costu sanki gidisi sadece gozunu sevdigim japonu 1.4 yerine soyle 1.6 110 hp kadar yapsaydı varya kafa tutmayacagı araba olmazdı bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
selam  arkadaslar.mühendisler yıllarını veriyorlar bişeyler yapıyorlar.Yurdum insanıda beğenmiyor.tamam benzinin yerini hiçbirşey tutmaz ama dizelide yabana atmamak lazım.Merak eden varsa bi toyota bayiine gidip test sürüşü yapsınlar.tabiiki benzinli kullanır gibi kullanmamak lazım.yoksa gitmiyor hissine kapılırlar.ben şahsen yeni corolla ilk geldiğinde test ettim 1,4 90 hp gayet başarılı.bu arada şafak 21.askerlik bitince hayırlısı bi tane d-4d düşünüyorum.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşım bende denedim araba 3 aylıkken birde 50-55 arası birşey  vuruyodu ikide 85 üçte 125 filan dörte 160 vuruyodu bende 5 atamadım hatta denerken videoya çektim yayınlarım sitede :D hadi iyi forumlar
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Eğer şehir içi 50, dışı 90 veya otoyol 120 üzerinde yapıyorsanız bence yayınlamayın.

Bakın kuralımız var, bunu kayıt olurken kabul ediyorsunuz:

Alıntı
2- Forumlarımızda hiçbir üyenin özgürlüğünü kısıtlayacak veya uygun olmayacak davranışlarda bulunmayacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak; kanun dışı, zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak, siyasi içerikli propaganda yapmak, herhangi bir yasa dışı örgüt döküman/dökümanları yayınlamak ve/veya bu konuda herhangi bir açıklama yapmak, herhangi yasa dışı bir örgüt/kurum/kuruluş üyesi ya da sempatizanı olmak, Atatürk ilke ve inkilaplarını ve Türk milletini rencide edici/edebilecek unsurları, Anayasa’nın değişmez/değişmesi teklif edilemez madde/kelimeleri ile güvenceye alınmış konularını tartışmaya kalkmak; bu İletişim Platformu’nda yetkili bir kişi gibi davranmak; verilen hizmetleri, platform yöneticilerini, moderatörleri ve diğer forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek; bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir ulusal ya da uluslararası kanunu, anlaşmaları, tüzükleri çiğnemek, trafik kurallarına aykırı eylemleri teşvik etmeye yönelik mesaj yazmak kesinlikle yasaktır.

Ayrıca başka bir kuralımız da ilk mesajınızın tanışma amaçlı ve tanışma bölümünde olması gerektiğini belirtiyor ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
pardonbenonu okuyamadım ama neyse inanamıyan için dmeiştim zaten
eSeR KaŞıK

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Alıntı
1.4 yerine soyle 1.6 110 hp kadar yapsaydı

Bu cümleye bende yürekten katılıyorum.  Ama yeni kasalar daha performanssız geldi bana. Bizzat test etmiştim. Bende de dizel var ve ilk mesajda yazan Cengiz arkadaşım gibi aracımı epey bi düzlük buldukca test ederim. En azından bazen hızlı ve devirli kullanmak motorda biriken mazot pisliklerini dışarı atar.

Geçenlerde aynı viteslerde aynı hızlara çıkdım. Ama ben 5 e de atabilme fırsatı buldum ve 185 e geldiğimde viraja yaklaştığımdan yavaşlamak zorunda kaldım. Araç düz yolda her halukarda gider gidiyorda. Ama yokuşlarda içinde 2-3 kişi de varsa bayılıyor. 2 ile gidebileceği yokuşda bayılıyor 1 e alıyosunuz ondada bağırıyor sıkıntı oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
d4d 5. vites araba da 5 kişi 210 rahat olun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
d4d 5. vites araba da 5 kişi 210 rahat olun :)

yokuş aşağı di mi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
Türkiye yollarında hız sınırı şehir içinde 50, dışında 90 ve otobanda 120'dir. Bu hızların üzerinde seyir size, araçtaki yakınlarınızı ve çevrenizdekilere tehlike oluşturmaktadır. Sitemizde trafik kullarının ihlalinden bahsetmek, bu tür eylemleri teşvik sayılmaktadır ve yasaktır.

Teşekkürler
TCT Yönetimi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
d4d corolla hb im düz yolda 160-170 ten sonra bitiyor.Normal olanıda bu.Yokuş aşağı 200 e kadar çıkıyor.
'06 D4d Toyota Corolla H/B