0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam herkese bügün adanaya doğru yola çıktım antepten ,otobanda 110 km ile hızı sabitledim 25-30 km gittim fakat bir sorun var kolu yukarı ittiğimde hızı arttırıyordu bu kez 110 km hızla sabitli giderken hızı arttırayım dedim devreden çıktı bir daha ittiğimde devreye giriyor ,yine giderken devreden çıkarayım diyorum kolu kendime doğru çektiğimde devreden çıkmıyor fren yapınca çıkıyor ve yine bunlar olurken cruise kaptayım dedim düğmeye basıyorum ışık sönmüyor yaklaşık 30-35 sn sonra bastığımda sönüyor ve yine ilginç bir olay hızım 60 -70 de giderken hiç bu sorunlarla karşılaşmıyorum hız artıyor azalıyor devreden çıkıyor ışık sönüyor bunun nedeni ne olabilir acaba 12 voltu 10 nolu pine torpido lambasından aldım kedi gözlerini yakınca devreye giriyortabi akşam olduğu için farlar açık ,gündüz farıda kedi gözüne bağlı acaba voltaj düşük gidiyor olmasın arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum selçuk bey siz 110 km hızda denediniz mi sorun varmı?
selam herkese 1 haftadır köydeydim bu yüzden uzak kaldım biraz forumdan benim cc de sorun vardı tesisatı tekrar kontrol ettim cc kolunun kablosunda bir temasızlık vardı onu tamir ettim bu arada müşür ve kol kapağı gelmiş pazartesi alacam bayiden müşürün tesisatını da hazırladım selçuk beyin yardımı ile sol taraftaki sigorta kutusunun ordaki siyah soketin 7 nolu pininden ıe3 konnektörün 8 nolu pinine 12 v çektim (yalnız ıe3 konnektöründe pin yoktu 2 pin lazımdı onuda el freninin orda boşta duran soket vardı onun pinlerinden 2 tane kesip oraya taktım ,aynı pinler )ıe3 konnektörün 9 nolu pininden ecu 10 nolu pine kabloyuda çektim bir tek müşürü bağlamam lazım oda pazartesi inşallahfotolarını çektim ama atamıyorum beceremedim selçuk bey size göndersem atarmısınız siteye?