0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar sabah 9,30 da randevum vardı ama aracım bana acil lazımdı önceden aradım 8:15 te gelin dediler gittim tam saatinde servisteydim aracı teslim aldılar saat 9:15 te aracın başına geldi usta saat 10:45 te servisten çıktım servis danışmanı 1000 km bakımınamı geldiniz dedi şaşırdım hayır dedim araç çok temiz dedi sevindim gerçektende öyle neyse sadete gelelim öncesinde bostancı sanayiden gidip mobil1 5w30 tam sentetik yağ aldım 4+1 litre 120 tl ödedim nataş'a ise tam 266,41 kuruş ödedim bana fazla geldi biraz 20,000km bakımı 101 lira yag filtre elemanı 20,57 lira kabin hava filtresi 47,76 lira yakıt filtresi 68,43 lira gerisi vs vs... hava filtresinin değişmesine gerek görmemişler yani kısacası toplamda 20.000 km bakımı bana 266,41+120,00=386,41liraya geldi 0,7 litre yağımda cebimde duruyor balata muhabbetine girerler diye tahmin ediyordum ama hiçbirşey demediler şimdilik yola devam ediyoruz 10w40 yağdan kurtuldum artık 5w30 kullancam birde kapıdan girer girmez toyota yol yardımınızın süresi dolmuş 50tl artı kdv yenileyelimmi deyip güzel bir pazarlama örneği sunuyorlar bilginize... showroom da duran aurislerin göstergesi nedense 2 çeşit biri benimki gibi optitron dediklerinden diğeri ise bildiğiniz klasik kadranlardan anlam veremedim sevgiler...
101 Lira yağ filitresimi Bu servisler işin suyunu çıkarmış iyice Diğer bakıma giren arkadaşlar zahmet olmazsa yağ filtre elemanı fiyatını (kdv dahil) paylaşabilirlermi???
Serviste bakım yaptırmak en güzeli herhangi bir sıkıntı çıktığında hallederiz be abi diyen birileri değilde kusra bakmayın beyfendi yeniden bakalım diyenler var en azından :D:D
101 tl 20 bin km bakımı ücreti yağ filtre elemanı değil
yagı getirdikten sonra bişey yapılmıyorki.15 tl yag filtren hava değişirse 35-40 lirada o başkabakım parasıı alıyorlar