0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazıları direk çizim uzantısında istiyo yaptırcağın şeyi
+1 uzantının ismi şuan aklıma gelmiyorda, öyle olanını bana mail atan olursa çok sevinirim...
Eyüp o uğraşmak istememiş sonuçta 2 3 TL kazanıcak ondan bilgisayar başında zaman harcamaya değmez demiş kendince.
Site sahibi bu forumdan paramı kazanıyor sence ? site sahibinin vazifesi sticker bastırtmakmı sence ? site sahibi bu forumun giderlerini nerden karşılıyor sence ? herşeyi kendisi kendi cebinden veremezki ! !
1.normalde siteden para kazanılır. ama bu sitede kazanılıp kazanılmadıgını bılmıyorum 2. hayır bastırmak degıldır belkı ama herkezde aynı stıcker olması, madem toyota dostlugu deniliyor daha iyi bir dostluk olacaktır. yoksa biri küçük biri büyük biri ön cama biri arka cama yapıştırır. en azından standart gelirdi. 3. gider derken anlayamadım sorunu. 4.herşey ?diğer arkadasın dedıgı gıbı bu olayı sahip yada sahipler üstlense daha iyi olur. bence olur çünkü; daha iyi olmazmı yazmıştım arkadasım. tepkiye gerek yoktu. .
Ahmetim o sürekli laf edenlere öncelik tanıyıp dediğin gibi kıçı kırık bir sticker yaptıracak bir forum değil burasıBende senin gibi Antalya toplantılarında folyodan yaptırıp dağıttım arkadaşlara Ve hala şu olsun yok bu olsun diye tartışmanın da bir anlamı yok isteyen yukardakini alır verir 2 adatine en fazla 5TL
o zaman yöneticilerden ricam bu konuyu revize etsinler (hatta kilitlesinler) ve bu logoyu bir başlık altında sergilesinler ki her yeni katılan yada aklına gelen arkadaş konuyu hortlatmasın. seçilmiş logoyu tekrar seçmeye çalışmayalım.
Ben ist-bakırköy de yaptırdım A4 kağıdı 2,5 lira. isterseniz 1 kağıda 100 tane sticker sığdırın yine 2,5 lira tutuyor. Ben kendime mail gönderdim sticker'ı gittim orda indirdim pc ye 10 saniyede sticker hazır