Anket

Sticker Tasarimini begendiginiz mi?

Evet
Hayir
Söyle böyle

Gönderen Konu: Sticker Tasarimi  (Okunma sayısı 55892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Sticker Tasarimi
« Yanıtla #400 : Mart 02, 2010, 20:47:00 »
Bazıları direk çizim uzantısında istiyo yaptırcağın şeyi :)
+1 uzantının ismi şuan aklıma gelmiyorda, öyle olanını bana mail atan olursa çok sevinirim...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #400 : Mart 02, 2010, 20:47:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #401 : Mart 02, 2010, 20:48:17 »
+1 uzantının ismi şuan aklıma gelmiyorda, öyle olanını bana mail atan olursa çok sevinirim...
Aynen. batuhanyazicioglugs@gmail.com  bende haftasonu yaptırıcam sorun çıkartmasınlar. =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #402 : Mart 03, 2010, 00:00:40 »
Eyüp o uğraşmak istememiş sonuçta 2 3 TL kazanıcak ondan bilgisayar başında zaman harcamaya değmez demiş kendince.

katılıyorum. ben bıraktım stickerı. adam "makinayı açınca basıyım, aldığım işin aralarına atarım" dedi.

böyle küçük şeyler için bazısı makina açmıyor bile. çünkü o malzemenin eni 1 metreden uzun. 15x25 bi sticker için 1 metre eninde malzeme ziyan olacak.

işin arasında atınca da 3 ü 5 i aramıyorlar. ne verirsen ver diyen bile var...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #403 : Mart 03, 2010, 00:21:32 »
o formatın PNG olması lazım...
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #404 : Mart 03, 2010, 00:28:49 »
Aaah ah Murat abi  :-[
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #405 : Mart 03, 2010, 11:54:44 »
1.normalde siteden para kazanılır. ama bu sitede kazanılıp kazanılmadıgını bılmıyorum
2. hayır bastırmak degıldır belkı ama herkezde aynı stıcker olması, madem toyota dostlugu deniliyor daha iyi bir dostluk olacaktır. yoksa biri küçük biri büyük biri ön cama biri arka cama yapıştırır. en azından standart gelirdi.
3. gider derken anlayamadım sorunu.
4.herşey ?
diğer arkadasın dedıgı gıbı bu olayı sahip yada sahipler üstlense daha iyi olur. bence olur çünkü; daha iyi olmazmı yazmıştım arkadasım. tepkiye gerek yoktu. .
Site sahibi bu forumdan paramı kazanıyor sence ? site sahibinin vazifesi sticker bastırtmakmı sence ? site sahibi bu forumun giderlerini nerden karşılıyor sence ? herşeyi kendisi kendi cebinden veremezki ! !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #406 : Mart 03, 2010, 12:28:22 »
1.normalde siteden para kazanılır. ama bu sitede kazanılıp kazanılmadıgını bılmıyorum
2. hayır bastırmak degıldır belkı ama herkezde aynı stıcker olması, madem toyota dostlugu deniliyor daha iyi bir dostluk olacaktır. yoksa biri küçük biri büyük biri ön cama biri arka cama yapıştırır. en azından standart gelirdi.
3. gider derken anlayamadım sorunu.
4.herşey ?
diğer arkadasın dedıgı gıbı bu olayı sahip yada sahipler üstlense daha iyi olur. bence olur çünkü; daha iyi olmazmı yazmıştım arkadasım. tepkiye gerek yoktu. .

3. Gider : forumun giderleri, yani server parası vs vs

4.Herşey :  Herşeyden kastımda server ücreti , tema ücreti , stciker ücreti vb şeyler

öncelikel bu işlem için düzgün bir yarışma hazırlanıp sitcker tasarlıyabilecek arkadaşları aralarında rekabet ettirerek sticker tasarlamalarını sağlamak lazım, ardından bu tasarımlar üzerinde oylamalı bir yarışma ve kazanana hediye verilicek bir organizasyon yapılmalıki katılım artsın, yarışma sonucunda 1. seçilen Sticker için bir konu açılıp , sticker isteyenlerin listesi çıkartılmalı. Örnek olarak 50 adet basılmasına karar verildi diyelim, bunun içinde bir reklamcıdan fiyat alınmalı, mesela 50 adet 50TL gibi bi rakam, sonra kişi başı ücret çıkarılmalı, ve bu ücret o 50 kişiden bir hesap numarası ile tahsil edilmeli, daha sonra bu stickerlar basılıp, o 50 kişinin adresleri bir bir alınmalı ve 50 adet stciker herkesin adresine karşı ödeme ile teker teker postalanmalı, gördüğün gibi süreç baya bi uzun aslında , ha denince olucak işler değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #407 : Mart 03, 2010, 12:42:38 »
Mesutum hazırda seçilmiş bir stickerımız var ve Alperin baskıya gönderdiğini biliyorum
acele edenler kendi yaptırsın diye de belirtdik ve fotosunu paylaştık.

Tekrar: acele yaptırmak isteyen arkadaşlar burdan kopyalayıp bir reklemcıya götürebilirler eni 20cm istesinler
yazıp durmayın artık ben bu konuya bakmaktan sıkıldım

SON - THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #408 : Mart 03, 2010, 14:22:56 »
Aydın ve Mesut abi sticker konusunda size karşıyım.... Kimse kusura bakmasın.... Bunca zamandır bi kıçı kırık sticker bastırılıp dağıtılabilirdi karşıdan ödemeli vs... En azından sürekli laf edenlerin ağzı kapatılırdı... Yok büyük toplantı yok vs derken milletin eline koz verildi....

He burda kesinlikle karşı grubuda savunmuyorum...  Çok isteyen adam da gider yaptırır !!!  30 Kasım 2008 DÜZCE ilk toplantıma giderken 4adet sticker bastırdım gelen 4kişiye dağıtmıştım çok zor bir olay değil sonuçta....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #409 : Mart 03, 2010, 17:51:34 »
Herkez kendince haklı...Aslında herkez aynı şeyi istiyor.Bir bütün olmayı..
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #410 : Mart 03, 2010, 18:43:01 »
Ahmetim o sürekli laf edenlere öncelik tanıyıp dediğin gibi kıçı kırık bir sticker yaptıracak bir forum değil burası
Bende senin gibi Antalya toplantılarında folyodan yaptırıp dağıttım arkadaşlara

Ve hala şu olsun yok bu olsun diye tartışmanın da bir anlamı yok isteyen yukardakini alır verir 2 adatine en fazla 5TL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #411 : Mart 03, 2010, 19:54:45 »
Ahmetim o sürekli laf edenlere öncelik tanıyıp dediğin gibi kıçı kırık bir sticker yaptıracak bir forum değil burası
Bende senin gibi Antalya toplantılarında folyodan yaptırıp dağıttım arkadaşlara

Ve hala şu olsun yok bu olsun diye tartışmanın da bir anlamı yok isteyen yukardakini alır verir 2 adatine en fazla 5TL

%100 haklı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #412 : Mart 03, 2010, 20:35:44 »
o zaman yöneticilerden ricam bu konuyu revize etsinler (hatta kilitlesinler) ve bu logoyu bir başlık altında sergilesinler ki her yeni katılan yada aklına gelen arkadaş konuyu hortlatmasın. seçilmiş logoyu tekrar seçmeye çalışmayalım. baskı konusuna gelince masrafı falan geçtim site yöneticilerinin hiç işi gücü yok mu? armut piş ağzıma düş yok! baskı için sayı konusunda sıkıntı varsa birbirine yakın olan arkadaşlar birlikte baskı alabilir. haa bunun içinde toplantılara falan katılmak gerek, hiç tanımadığın biriyle nasıl organizasyon yapacaksın. yada yakınında biri var mı nereden bileceksin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #413 : Mart 03, 2010, 20:41:09 »
o zaman yöneticilerden ricam bu konuyu revize etsinler (hatta kilitlesinler) ve bu logoyu bir başlık altında sergilesinler ki her yeni katılan yada aklına gelen arkadaş konuyu hortlatmasın. seçilmiş logoyu tekrar seçmeye çalışmayalım.

Katılıyorum. Bu konu kilitlensin. Başka kilitli bir konu altında stickerların hepsi sergilensin ve üst konu yapılsın. En rahatı böyle olur sanırım.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #414 : Mart 16, 2010, 11:03:55 »
Arkadaslar bahsettiğiniz sticker yukarıda aydın beyin gösterdiğiyse bundan 6 ay önce vektörel olarak alper beye mail atmıstım bastıracatkı ama olmadı herhalde. Tasarımı ben yaptığım için vektörel( çizim formatında) bende mevcut isteyen arkadaslar u.gul@vagabond.com.tr adresine mail atarsa çizim maille gönderebilir.

Bu arada yeni toyotacı gözüküyorum ama bizim mailler değişti. Buranın sifresinide unuttum yönetimden alkıslarımı geri istiyorum ona göre :)))

Haberiniz olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #415 : Mart 16, 2010, 11:32:27 »
Ünal Bey, yeni mail adresinizi eski profilinize ekledim. Onu kullanmaya devam edebilirsiniz :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #416 : Mart 16, 2010, 12:48:04 »
Toyotaclub STİCER için gerekli organizasyon ve maddi yardımda hazırım :)

Yeterki artık bir sticker'ımızı olsun yahuu başkalarının sticerlerini görüyorum üzülüyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #417 : Mart 16, 2010, 12:53:24 »
Yakışır ümidime ::)

Oktaya + sonsuzzzzzzzzzzzzz kilitlensin bu konu stciker diye bşlık acılsın resmi stcikerımız ilk sırada dursun.... diğer alterntiflerde yöneticilere bildirilip fikir olarak eklensin bu gereksiz tartışma ortamıda burada son bulsun....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #418 : Mart 16, 2010, 12:56:36 »
Ben ist-bakırköy de yaptırdım A4 kağıdı 2,5 lira. isterseniz 1 kağıda 100 tane sticker sığdırın yine 2,5 lira tutuyor.  Ben kendime mail gönderdim sticker'ı gittim orda indirdim pc ye 10 saniyede sticker hazır :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #419 : Mart 16, 2010, 12:59:28 »
Ben ist-bakırköy de yaptırdım A4 kağıdı 2,5 lira. isterseniz 1 kağıda 100 tane sticker sığdırın yine 2,5 lira tutuyor.  Ben kendime mail gönderdim sticker'ı gittim orda indirdim pc ye 10 saniyede sticker hazır :)

Ya zaten yaptırmak basit bende yaptırdım burada kesinlikle hç bi tarafı savunmuyorum çok isteyen gider yaptırır.... Ama yönetimin bunca sayfalık yorum kalabalığına izin vermesi ilginç geldi bana.... neyse sanırım bu konuda çözüme ulaşır....