nagihan aldın mı sticker'ı ptt takibinde teslim edildi yazıyor ama, doğrudur umarım...
nagihan aldın mı sticker'ı ptt takibinde teslim edildi yazıyor ama, doğrudur umarım...
Aldım geçen hafta hatta, 19.sayfada da yazıyor =/ görmüşsünüzdür diye düşünmüştüm. Aslında aramalıydım postayı aldıktan çok yanlış yaptım
sticker tarzı bir tasarımım var buyrun ( kendi tasarımımdır ) 

sanırım seninki yalan oldu kardeşim
Aldım geçen hafta hatta, 19.sayfada da yazıyor =/ görmüşsünüzdür diye düşünmüştüm. Aslında aramalıydım postayı aldıktan çok yanlış yaptım 
önemli değil. umarım yakışmıştır yarine. hayırlı olsun...
önemli değil. umarım yakışmıştır yarine. hayırlı olsun...
Yakışmaz olur mu çok yakıştı :)tekrar çok çok teşekkür ederim. Buralardan bir şeye ihtiyacınız olduğu anda emrinize amadeyim
Murat abi bende istiyoruum
estağfurullah kardeşim, emretmek ne kelime. sadece isteğimiz olur; o da canının sağlığı
Anıl kardeşim inşallah yaptırıcam tekrar. ama bu sıralar fırsat bulamıyorum. söz veriyorum yaptırdığım anda haberin olacak, senden adres isteyeceğim...
ayrıca; Nagihan fotoyu gördüm. güzel olmuş sanırım ama pek anlamadım. şöyle güzel bi yıkat arabayıda daha geniş plan bi foto ekle. görelim yarin güzel mi?
yahu arkadaslar bu stıcker ları site sahibinin bastırıp dagıtması daha ii olmazmı.
yahu arkadaslar bu stıcker ları site sahibinin bastırıp dagıtması daha ii olmazmı.
Site sahibi bu forumdan paramı kazanıyor sence ? site sahibinin vazifesi sticker bastırtmakmı sence ? site sahibi bu forumun giderlerini nerden karşılıyor sence ? herşeyi kendisi kendi cebinden veremezki ! !
Site sahibi bu forumdan paramı kazanıyor sence ? site sahibinin vazifesi sticker bastırtmakmı sence ? site sahibi bu forumun giderlerini nerden karşılıyor sence ? herşeyi kendisi kendi cebinden veremezki ! !
Ortam gerilmesin hemen

sadece daha iyi olmazmı demiş. Tabiki daha iyi olur ama Mesut abi açıklamış
mesut abi dünkü kokoreçin etkisinde kalmış sinirleri gerilmiş heralde
yahu arkadaşlar yap gönder demek kolay. toplantı yapalım demek kolay. hadi biri çıksın organizasyonu yapsın. bu stiker olayı daha öncede konuşuldu. isteyen buradan beğendiğini copy paste yapıverir bilgisayarına, reklamcıda istediği ebatta yaptırır 3 kuruşa. Ha şu konu önemli akılda kalıcı olması için herkesin aynı stikeri kullanması lazım. ama biz doğru düzgün bir oylama yapamadık.
copy paste yapıp jpeg dosyasını reklamcıya götürdüm onu yapamayız dediler, bende şaştım kaldım valla...
yaptıran nasıl yaptırdı ki. uğraşmak istememiştir o zaman.
Valla nebileyim yeniden çizilmesi lazım abi dedi, onuda en az 50 tane felan basmak lazımki fiyatı amorti etsin yani...
Valla nebileyim yeniden çizilmesi lazım abi dedi, onuda en az 50 tane felan basmak lazımki fiyatı amorti etsin yani...
Eyüp o uğraşmak istememiş sonuçta 2 3 TL kazanıcak ondan bilgisayar başında zaman harcamaya değmez demiş kendince.
Bu arada arkadaşlar benimde kendi forumum var biliyorsunuz
www.clubrc.com ve bende sticker bastırdım zamanında hepsinin parası cebimden çıktı, bunu ben karşılamak zorunda değilimki, sonuçta forumdan ekmek yemiyorum sadece ortak zevkleri olan arkadaşları aynı çatı altında buluşturmak amaç

bir ara T-Short bastırdık onun için inanın üyelerden para toplamak ayrı bir dertti ve bunları yaptırıcak yeri bulmak, yapan adamın cahiliğini göz önüne alıp istediğini adama tarif etmek yaptırmak ayrı bir dert , bunların adreslere kargolanması ayrı dert , dert üstüne dert yani

bu işler zaman ve para ister.
Hesap numarası açtırsak ( yani işi üstlenecek bir gönüllü ) belli bir miktar havale edene adrese kargo ? Sadece bir öneri... Kaç aydır olsun diyoruz ama ortada bişey yok.
copy paste yapıp jpeg dosyasını reklamcıya götürdüm onu yapamayız dediler, bende şaştım kaldım valla...
Bazıları direk çizim uzantısında istiyo yaptırcağın şeyi