0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakınan arkadaşlar onaylanan bir sticker modelimiz var.Büyük bir buluşma da dağıtılacak şu an baskıda...Batuhan arkadaşım iyi güzel içinden geleni yazmışsın Haklısında ama bende sizin gibi yeni üye iken bu başlık vardı ve bir an önce yapılsın dağıtılsın diyordum ama bunu demekle yetinmedim ilk Antalya buluşmasında aşağıda ki onaylanan stickerı gidip reklamcıya yaptırdım ve Antalya'daki arkadaşlarıma dağıttım benden görüp isteyenlerede geçici bir süreliğine isterse kendi yaptırsın diye aşağıdaki fotoğrafı gönderdim ve isteyen bir çok arkadaşımız bunu alıp bir reklamcıda kendi aracına yaptırdı. Demek şu ki Yakınma ve bekleme yerine insanlar isterse kendileri çözüm üretebilir.
ben fikrimi söyliyim.. reklamcıya işim düştüğünde vaya vaktim oldugunda bir reklamcıya gidiceğim.. kendime www.toyotaclubtr.com diye küçük beyaz bir sticker çıkarıcagım.. bu işi yarın yapıcağım değil.. 1 hafta ya yapıcagımda değil.. benbu işi 1 aya anca yaparım.. ve hala bu sticker olayı çözülmemiş olucak..
ben sevdim bu modeli. nerede sticker haline getirtebilirim bunu? yağmura vs dayanıklı da olmalı sonuçta malzemesi ne olmalı? ya de siz toplu yaptıracaksanız bana da yollar mısınız?
derken?
yapıştıran ların sayısını merak ediyorum
Nagihan hanım posta adresinizi verirseniz birini size gönderebilirim... yalnız kargo size ait (espriydi)