0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben bu konuya en son 1 sene önce cevap yazmıştım hala sticker yapılacak yönetimdeki arkadaşlar neden bukadar umursamaz davranıyolar anlamadım arkadaşlar diğer sitelerde bedava dağıtılan stickerları siz parayla satın ben gene alıcam ama bi sonuca varın artık bu iş böle gitmez
Bedava dağıtılması için bir yerden onun parasının çıkartılması lazım. Bu sitenin ne reklam aldığı var nede sponsoru var.. Anca toyota yardım ederse eder. Ama sticker parasını bu kadar büyütmenizi anlamadım ? En fazla 1-2 lira olur verseniz bir şey mi kaybetceksiniz ? Sizin bu foruma geliş amacınız bedavadan bir şeyler kapmak mı ? Stickerlarını bedava dağıtan forumların reklamlardan ordan burdan azda olsa gelirleri var. Bu forumda varmı yokmu bilmiyorum ama tahminimce gelir yoktur. ACT gibi forumlara üye olursunuz anlarım o forum sayesinde indirimlerden yararlanırım bedava bir şeyler verirler falan filan diye ama toyotanız var diye yüzde 99 unun toyota sahibi olduğu bi forumda neden 1-2 lira vermekten kaçıyorsunuz başka forumları örnek gösteriyorsunuz onu anlamıyorum işte. Kaldı ki sticker ı görüntü için mi alıyorsunuz ? diğer forumlar bedava veriyo muhabbetleri yapmanın anlamı ne ? Siz forum küçük çaplıyken bi forumken bedava muhabbetleri yapmaya başlarsanız bu forum nasıl büyüsün ? Bu forum tr çapında büyük bir forum olmazsa nerede sadece toyotacıların bulunduğu bi forumu bulcaksınız ? Herkeste araba var benzine litresi 3.30 küsür para verirsiniz acıya acıya, ülkenin başındaki vatan hainlerine, hırsızlara, şeriatçılara, "otobüs şöförlerüne" hiç sesinizi çıkartmazsınız evinizde oturursunuz ama burda birbirinizi tanımaya ve siteyi tanıtmaya yaricak bir sticker a 1-2 lira vermezsiniz. Çok garip bir anlayışınız var gerçekten çözemiyorum.AyrıcaSite yetkilileri; sizin de biraz ilgilenmeniz lazım bu site böylemi kalsın istiyorsunuz yoksa gelişsinmi istiyorsunuz ? Sticker ları yaptırmak zor bir iş değil istanbulda çoğu yerde yaptırabilirsiniz. Paramız yok diyorsanız kesin olarak alcakların listesini çıkartın, kaç kişiyse o kadar yaptırın herkesde 1-2 lira versin sticker'a. 1-2 lira vermekten aciz olan kişilerede ben alıcam. Stickerları yaptırdıktan sonrada bi buluşma düzenlersiniz buda zor bir şey değil. Açın konuyu buluşcaz diyin gelen gelir gelmeyen gelmez, gelse gelse en fazla 15 kişi gelir. Bunun içinde kasmaya gerek yok bir yerde oturulur çay içilir tanışılır. Stickerların dağıtımıda orda yapılır. Almak isteyen parasını yatırır ya ptt ile ya da kargo ile sticker lar yollanır. Yok biz ilgilenemeyiz derseniz bana yetki verin ben uğraşiyim her şeyle. Yeter ki bir şeyler yapın.