Anket

Sticker Tasarimini begendiginiz mi?

Evet
Hayir
Söyle böyle

Gönderen Konu: Sticker Tasarimi  (Okunma sayısı 55922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Sticker Tasarimi
« Yanıtla #280 : Ocak 15, 2010, 18:49:18 »
arkadaslar sticker olayı iyi güzel ve hoş bir uygulama ama bunun tek elden yapılıp dagıtılması gerekır üyelere. yoksa herkez farklı farklı yapacaktır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Ocak 15, 2010, 18:49:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #281 : Ocak 15, 2010, 19:45:55 »
sonuca biraz zor gelinir gibime geliyor ama hadi hayırlısı... :) inşallah bir an önce olur bu sticker işi hemen alırım
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Ocak 15, 2010, 20:01:23 »
paraylamı satılack(mı) stickerler, böyle şeyler reklam-sposor vs kanalıyla yaptırılıp üyelere bedava dağıtılır diye biliyordum ben

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #283 : Ocak 15, 2010, 20:04:52 »
ben bu konuya en son 1 sene önce cevap yazmıştım hala sticker yapılacak yönetimdeki arkadaşlar neden bukadar umursamaz davranıyolar anlamadım  arkadaşlar diğer sitelerde bedava dağıtılan stickerları siz parayla satın ben gene alıcam ama bi sonuca varın artık bu iş böle gitmez
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #284 : Ocak 15, 2010, 20:08:41 »
ben bu konuya en son 1 sene önce cevap yazmıştım hala sticker yapılacak yönetimdeki arkadaşlar neden bukadar umursamaz davranıyolar anlamadım  arkadaşlar diğer sitelerde bedava dağıtılan stickerları siz parayla satın ben gene alıcam ama bi sonuca varın artık bu iş böle gitmez
  +1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
« Yanıtla #285 : Ocak 15, 2010, 20:47:48 »
+ olarak ya bu konuyu kilitleyin silin yada bu işi hallediverin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #286 : Ocak 15, 2010, 21:01:50 »
bidaha söylüyorum o  dandik dediğiniz fiat ve reno forumları bedavaya stickerlarını üyelerine veriyor sadece kargo parası alıyor.... en sadesinden  "www.toyotaclubtr.com" diye küçük bi yazı bile yeter.. camın önündeki stobun üstüne yapıştırısın sol/sağ arka camdaki küçük yere yapıştırırsın vs vs vs...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
« Yanıtla #287 : Ocak 15, 2010, 21:02:31 »
katılıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #288 : Ocak 16, 2010, 00:41:55 »
:)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #289 : Şubat 01, 2010, 04:10:10 »
Bedava dağıtılması için bir yerden onun parasının çıkartılması lazım. Bu sitenin ne reklam aldığı var nede sponsoru var.. Anca toyota yardım ederse eder. Ama sticker parasını bu kadar büyütmenizi anlamadım ? En fazla 1-2 lira olur verseniz bir şey mi kaybetceksiniz ? Sizin bu foruma geliş amacınız bedavadan bir şeyler kapmak mı ? Stickerlarını bedava dağıtan forumların reklamlardan ordan burdan azda olsa gelirleri var. Bu forumda varmı yokmu bilmiyorum ama tahminimce gelir yoktur. ACT gibi forumlara üye olursunuz anlarım o forum sayesinde indirimlerden yararlanırım bedava bir şeyler verirler falan filan diye ama toyotanız var diye yüzde 99 unun toyota sahibi olduğu bi forumda neden 1-2 lira vermekten kaçıyorsunuz başka forumları örnek gösteriyorsunuz onu anlamıyorum işte. Kaldı ki sticker ı görüntü için mi alıyorsunuz ? diğer forumlar bedava veriyo muhabbetleri yapmanın anlamı ne ? Siz forum küçük çaplıyken bi forumken bedava muhabbetleri yapmaya başlarsanız bu forum nasıl büyüsün ? Bu forum tr çapında büyük bir forum olmazsa nerede sadece toyotacıların bulunduğu bi forumu bulcaksınız ?

Herkeste araba var benzine litresi 3.30 küsür para verirsiniz acıya acıya, ülkenin başındaki vatan hainlerine, hırsızlara, şeriatçılara, "otobüs şöförlerüne" hiç sesinizi çıkartmazsınız evinizde oturursunuz ama burda birbirinizi tanımaya ve siteyi tanıtmaya yaricak bir sticker a 1-2 lira vermezsiniz. Çok garip bir anlayışınız var gerçekten çözemiyorum.

Ayrıca
Site yetkilileri; sizin de biraz ilgilenmeniz lazım bu site böylemi kalsın istiyorsunuz yoksa gelişsinmi istiyorsunuz ? Sticker ları yaptırmak zor bir iş değil istanbulda çoğu yerde yaptırabilirsiniz. Paramız yok diyorsanız kesin olarak alcakların listesini çıkartın, kaç kişiyse o kadar yaptırın herkesde 1-2 lira versin sticker'a. 1-2 lira vermekten aciz olan kişilerede ben alıcam. Stickerları yaptırdıktan sonrada bi buluşma düzenlersiniz buda zor bir şey değil. Açın konuyu buluşcaz diyin gelen gelir gelmeyen gelmez, gelse gelse en fazla 15 kişi gelir. Bunun içinde kasmaya gerek yok bir yerde oturulur çay içilir tanışılır. Stickerların dağıtımıda orda yapılır. Almak isteyen parasını yatırır ya ptt ile ya da kargo ile sticker lar yollanır.  Yok biz ilgilenemeyiz derseniz bana yetki verin ben uğraşiyim her şeyle. Yeter ki bir şeyler yapın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #290 : Şubat 01, 2010, 04:28:10 »
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #291 : Şubat 01, 2010, 11:47:53 »
Bu ne şiddet bu celal                    +1   :alkis:
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #292 : Şubat 01, 2010, 11:59:29 »
 :alkis:  :alkis:  :alkis:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #293 : Şubat 01, 2010, 14:44:45 »
yürü be batuhan :D :alkis: hakaten çok doğru şeyler yazmışsın ayakta  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #294 : Şubat 01, 2010, 18:03:53 »
batuhan çok güzel konuşmuşsun.. ben görüyorum parcatreninin falan reklamları çıkıyor.. sitenin geliri olmasa ayakta duramaz sitenin illaki bir geliri vardırki yıllardır ayakta duruyor.. ben 3-4 dernekte yönetim kurulu üyesi , saymanım.. gelir giderleri düzgün takip edildiği sürece en az ayda 200 lira kar yapabilirsin.. telefonlara limit koydurup interneti sınırlatarak , ampulleri değiştirerek.. camların kenarlarını fitileyerek.. alışverişi ucuzdan yapmak gibi..

burda birçok arkadaşın dediği " bi stickerımız olsun  parası önemli değil " dir.. tabiki dogrusun büyük forumlar bedava dagıtıyor.. evet biz onlar kadar büyük bir forum değiliz.... ama benim daha öncedende yazdıgım gibi küçükbir www.toyotaclubtr.com yazısı bile yeter.. zaten çok bastırılacagı için maliyetide ucuzlar..

istanbulu bilmem ama.. ankarada.. dörtnal servise bir miktar sticker verilir.. ve ordan temin edilir.. hatta üye olmayan insanlarda alıp siteye üyede olabilirler... lütfen yetikili kişiler 15 sayfa olmuş herkes yakınıyor.. basit küçük bir sticker bastırın bir süre sonra bu sticker değiştirilir..... ben daha forumda yeni sayılırım 15 sayfanın herbiri yakınma ile dolu..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Şubat 02, 2010, 00:42:08 »
arkadaşlar bi tasarımı belirleyelim. renkleri falan. kargo parasını karşılayacağımıza herkes kendi yaptırsın. fikirdir yani. arkadaşlardan birisi demiş ya reno meno bedava gönderiyormuş kargo parası alıyormuş...
bence burada önemli olan tasarımın güzelliğinden ziyade yolda giderken birbirimizi tanımamız ve yol üstünde mola yerlerinde güzel anılar yaşayabilmek...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #296 : Şubat 02, 2010, 02:10:14 »
Bence herkesin tek bir tasarım altında toplanması lazım malum dost var dusman var :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
« Yanıtla #297 : Şubat 02, 2010, 13:31:28 »
ben bu konuyu okumaya başladımda 29 yaşındaydım şimdi 32 oldum hala aynı şeyler yazılıyo neden hala ısrarla sticker istiyosunuz arkadaşlar anlamadım gitti sizin toyota sevginizi karşılayabilecek sorunlarınızı paylaşabileceğiniz başka toyota forumlarıda var ve onların stickerlarıda var belki bu yazımı yönetim okuyunca beni reklam yapmaktan atabilir ama en azından bu sicker konusunu okuduklarından emin olucam çünkü konuları takip ettiklerinden bile şüpheliyim malesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Şubat 02, 2010, 13:43:20 »
hakikaten bu kadar sürede olmuyorsa olmuyordur. konu 2008 de açılmış ilk defa. bu zamana kadar dantelden yapsak seriye bağlamış olunurdu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #299 : Şubat 02, 2010, 13:54:14 »
Yakınan arkadaşlar onaylanan bir sticker modelimiz var.
Büyük bir buluşma da dağıtılacak şu an baskıda...

Bedava dağıtılması için bir yerden onun parasının çıkartılması lazım. Bu sitenin ne reklam aldığı var nede sponsoru var.. Anca toyota yardım ederse eder. Ama sticker parasını bu kadar büyütmenizi anlamadım ? En fazla 1-2 lira olur verseniz bir şey mi kaybetceksiniz ? Sizin bu foruma geliş amacınız bedavadan bir şeyler kapmak mı ? Stickerlarını bedava dağıtan forumların reklamlardan ordan burdan azda olsa gelirleri var. Bu forumda varmı yokmu bilmiyorum ama tahminimce gelir yoktur. ACT gibi forumlara üye olursunuz anlarım o forum sayesinde indirimlerden yararlanırım bedava bir şeyler verirler falan filan diye ama toyotanız var diye yüzde 99 unun toyota sahibi olduğu bi forumda neden 1-2 lira vermekten kaçıyorsunuz başka forumları örnek gösteriyorsunuz onu anlamıyorum işte. Kaldı ki sticker ı görüntü için mi alıyorsunuz ? diğer forumlar bedava veriyo muhabbetleri yapmanın anlamı ne ? Siz forum küçük çaplıyken bi forumken bedava muhabbetleri yapmaya başlarsanız bu forum nasıl büyüsün ? Bu forum tr çapında büyük bir forum olmazsa nerede sadece toyotacıların bulunduğu bi forumu bulcaksınız ?

Herkeste araba var benzine litresi 3.30 küsür para verirsiniz acıya acıya, ülkenin başındaki vatan hainlerine, hırsızlara, şeriatçılara, "otobüs şöförlerüne" hiç sesinizi çıkartmazsınız evinizde oturursunuz ama burda birbirinizi tanımaya ve siteyi tanıtmaya yaricak bir sticker a 1-2 lira vermezsiniz. Çok garip bir anlayışınız var gerçekten çözemiyorum.

Ayrıca
Site yetkilileri; sizin de biraz ilgilenmeniz lazım bu site böylemi kalsın istiyorsunuz yoksa gelişsinmi istiyorsunuz ? Sticker ları yaptırmak zor bir iş değil istanbulda çoğu yerde yaptırabilirsiniz. Paramız yok diyorsanız kesin olarak alcakların listesini çıkartın, kaç kişiyse o kadar yaptırın herkesde 1-2 lira versin sticker'a. 1-2 lira vermekten aciz olan kişilerede ben alıcam. Stickerları yaptırdıktan sonrada bi buluşma düzenlersiniz buda zor bir şey değil. Açın konuyu buluşcaz diyin gelen gelir gelmeyen gelmez, gelse gelse en fazla 15 kişi gelir. Bunun içinde kasmaya gerek yok bir yerde oturulur çay içilir tanışılır. Stickerların dağıtımıda orda yapılır. Almak isteyen parasını yatırır ya ptt ile ya da kargo ile sticker lar yollanır.  Yok biz ilgilenemeyiz derseniz bana yetki verin ben uğraşiyim her şeyle. Yeter ki bir şeyler yapın.

Batuhan arkadaşım iyi güzel içinden geleni yazmışsın Haklısında ama bende sizin gibi yeni üye iken bu başlık vardı ve bir an önce yapılsın dağıtılsın diyordum ama bunu demekle yetinmedim ilk Antalya buluşmasında aşağıda ki onaylanan stickerı gidip reklamcıya yaptırdım ve Antalya'daki arkadaşlarıma dağıttım benden görüp isteyenlerede geçici bir süreliğine isterse kendi yaptırsın diye aşağıdaki fotoğrafı gönderdim ve isteyen bir çok arkadaşımız bunu alıp bir reklamcıda kendi aracına yaptırdı.

Demek şu ki Yakınma ve bekleme yerine insanlar isterse kendileri çözüm üretebilir.