0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi hayırlı olsun. Allah daha iyilerini nasib etsin. Yeni araç düşünüyor musun?
hasan abi hayırlısı olsun bakalım... forum araçları kapış kapış gidiyor... Allah daha iyilerini almak nasip etsin... ben de pendik kaynarcaya yollamıştım ki eleman 1 hafta binmeden aracı hemen satmış...
inşallah Allah daha iyilerini nasip eder
Hasan Abi hayırlısı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin. demek benim mıntıkama yolladın görürüm herhalde dilovasında.
hayırlı olsun hasan abi.Hb ler peynir ekmek gibi satılıyor.Efsane olacak bu kasa nerdeyse.. Bende bir ögretmene satmıstım oda bir hafta içinde başka birine sattı...Güzel arabalar,6 yıl hiç üzmedi tepe tepe yükledim ,ne yolda kaldı nede arıza verdi..Bende özledim bende..
Hayırlı olsun Hasan abi bakalım birazdan benım auris için bakmaya gelıcekler belli olmaz bı konuda ben acarım
Hasan abi hayırlısı olsun daha iyilerini alırsın inşallah. Araca Oktayla biz bakarız nede olsa buraya gelmiş bizimkilerde farklı şehirlere gitti biri ACD de düzcede biride istanbula gitti
Teşekkürler Mesutcuğum, hepimize daha iyileri nasip olur inşallah. Ben senin arabaya denk gelemedim hiç, bizim deliyi oralarda siz görürsünüz belki.
Hayırlısı olsun Hasan abi, inşallah gönlüne göre bir dizel bulursun.