Gönderen Konu: Bu ciddi değildir dimi hani pek ciddiye al(a)madım da ?  (Okunma sayısı 1114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150362145648150

-Libya yurttaşlarına kredi sıfır faizle verilir.

-Öğrencilere yaptıkları tahsile göre ortalama ücret ödenir.

-İşsizlere iş bulana kadar tam ücret ödenir .

-Evlenen çiftlere bedelsiz olarak konut verilir.

-Yurt dışında tahsil yapanlara 2500 Euro harçlık yanında, barınmak ve araç yardımı yapılır.

-Ülkede otomobiller fabrika maliyetine satılır.

-Libya’nın kimseye tek sent kredi borcu yoktur.

-Eğitim, tahsil ve sağlık hizmetleri tüm yurttaşlara bedelsizdir.

-Nüfusun yüzde 25’i yüksek tahsillidir.

-Son bombalama olaylarına kadar sokaklarda evsiz veya dilenci bulunmamaktaydı.

-Bir somun ekmek fiyatı sadece 15 cent

Hiç bir şekilde siyaset veya tartışma amacı gütmeden paylaştım eğer herhangi yanlış bir durum arz ediyorsa silinebilinir.. :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu ciddi değildir dimi hani pek ciddiye al(a)madım da ?
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2011, 00:16:37 »
:P insan imreniyor değil mi? Biz afrika otlaklarındaki sığırlar gibi sırtımızdaki asalak kuşlar, parazitler vs.. ile yaşamaya alışmalıyız sanırım :(
(Nede olsa o parazitler temizler, hastalıklardan korur. Bir işe yarar yani ! )
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2011, 00:21:12 »
bilmem belkide birileri rahat insan görmeye tahammül edememiştir :) (bombalama meselesi )
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #3 : Ekim 24, 2011, 00:25:21 »
Petrol kralı bir ülke buna benzer bir çok ülke daha var.Ama Libyanın gidişatı kaddafinin ölümünden sonra bayağı bir değişir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2011, 00:32:19 »
bana gore bunlar Kaddafi den onceydi, simdi kan emiciler dadandi gecmis olsun diyorum ben ordakilere
kazasiz saglikli gunler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 24, 2011, 00:42:29 »
bi de şimdikileri yazsa :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 24, 2011, 00:45:08 »
MUAMMER KADDAFİ.
sevdalısı değiliz lakin yinede kral idris'e karşı gerçekleştirdiği ihtilali unutmayacağız, libyada'ki ingiliz üslerini kaldırtıp, yabancı petrol şirketlerini kamulaştırıp, islam ilkelerine dayalı yeşil sosyalizm'in devrim lideriyim diyerek işgal devletlerine kafa tutan kişiliği ile hatırlayacağız. kıbrıs harekatı öncesinde ve sonrasında bütün varlığı ile ingiltere ve abd'yi karşısına alarak TÜRKİYE'yi destekleyişi ile hatırlayacağız.nato kararnamesini yırtıp atışı ile hatırlayacağız.. sevdalısı değiliz, ama hatırlayacağız...

kaddafiyi hayvan gibi parçalayanlar yakında ülkelerine bankalar girecek, kiralık evleri görecekler, asgari ücret neymiş anlayacaklar, eğitim nasıl parayla olurmuş görecekler. zenginlik, farkirlik ve ikisinin arasındaki uçurumu iyice anlayacaklar..

bir parçası da bu ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 24, 2011, 00:52:33 »
Avrupanın tez vakitte sömürmesi gerek, Beyler bu libya sömürülemezse ileride harbi çok güçlenir bence..
Ha böyle birşey mümkünmü derseniz, Valla ben Allahuekber diyen adamdan korkarım hacılar..
Önümüzdeki yıllarda çok büyük bir soğuk savaş filmi izleyeceğiz anlaşılan, zevkli olacağa benziyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 24, 2011, 20:45:14 »
MUAMMER KADDAFİ.
sevdalısı değiliz lakin yinede kral idris'e karşı gerçekleştirdiği ihtilali unutmayacağız, libyada'ki ingiliz üslerini kaldırtıp, yabancı petrol şirketlerini kamulaştırıp, islam ilkelerine dayalı yeşil sosyalizm'in devrim lideriyim diyerek işgal devletlerine kafa tutan kişiliği ile hatırlayacağız. kıbrıs harekatı öncesinde ve sonrasında bütün varlığı ile ingiltere ve abd'yi karşısına alarak TÜRKİYE'yi destekleyişi ile hatırlayacağız.nato kararnamesini yırtıp atışı ile hatırlayacağız.. sevdalısı değiliz, ama hatırlayacağız...

kaddafiyi hayvan gibi parçalayanlar yakında ülkelerine bankalar girecek, kiralık evleri görecekler, asgari ücret neymiş anlayacaklar, eğitim nasıl parayla olurmuş görecekler. zenginlik, farkirlik ve ikisinin arasındaki uçurumu iyice anlayacaklar.

bir parçası da bu ??

Adamın da tek suçu italya ve fransaya petrolün varilini eski çok düşük fiyattan vermemek. Vermeye devam etse idi şimdi hala kraldı ülkesinde. Büyüklerimiz ne derse o olur dünyada unutmayalım.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 24, 2011, 20:47:40 »
hepsi gerçek, ciddiye alınamayacak bir durum yok...
olaylara dışardan bakınca daha net görülüyor, kendi sonunu hazırlayan milletlerin halleri...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 24, 2011, 22:46:00 »
Evet Ercü bunların hepsi gerçekti. Ama artık di'li geçmiş zaman oldu. Allah bundan sonra Libyalılara sabır versin. İşleri gerçekten çok zor.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,