Gönderen Konu: efsane kasa fren ve ön lastik sorunu arkadaşlar acil yardım lütfen.  (Okunma sayısı 1329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
arkadaşlar acil yardım lütfen 97 xei sahibiyim ve sol ön tekerden bir sürtme sesi geliyo ve frene hafif basınca sanki çekiçle biryere vuruyormus gibi bir takırdı sesi geliyo 4 aydır gezmediğim usta kalmadı hepsıde farklı şeyler söyledi balataları değiştirdim diskleri tornalattım ama yok olmadı ayrıca sol tekerde bide ısınma oluyor bu sıkıntıyı bi on km yol yaptıktan sonra başlıyor arabayı satmayı düşünüyorum artık okadar sıktı bu arıza beni

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Fren disk ve balatalarını orjinal kullanmanı tavsiye ederim.Yan sanayi balatalar boşluk yapıyor ve o vurma sesi dedgin sesi yapıyor .durmayla kaym arası küt küt küt diye ses geliyor bazen benim aracımda yapıyor.Ben artık takmıyorum ustmama gösterdim balatalar yan sanayi .Boşluk yapar oda ses yapar dedi .Birde şunu söyleyim bizim araçlarda fren balatalarının üzerinde tel bir parça var bazı ustalar o parçaları takmıyorlamış ondan kaynaklı sorunlar da olablir.Bir taraf lastigi ısınıyorsa bunun sebebi fren diskin sıkıyor demektir .Fren merkezinde veya hortumlarında sorun olabilir.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "