0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar herkese merhabalar ismim murat aydından katılıyorum askeri personelimöncelikli olarak yılda 10.000 den fazla gitmiyorum fakat çocuklu bir aileyiz bagaj şart tüp de öyle ( bebe büyüsün gezmeye başlarız inşallah:)))) ) 2008 fabia var satıyorum ve yerine hayalim olan 96-97-98 corolla gli (klimalı-tüplü) almak istiyorum.kaç km ye kadar alınabilir motor ömrü nedir? alırken nelere dikkat edilmesi gerekir kronik sorunları nelerdir beni üzermi sanayiden çıkartmaz mı siz sevgili kullanıcıların nacizane tavsiyelerini okumak isterim herkese teşekkürler kazasız belasız günler diliyorum
ya bir ev düşündüm almak için kaçırdım ama esas sebebim 1.6 istiyorum 1.2 gerçekten az yakıyor tam şehir içi arabası düz yolda da süper içi dolu ve klima açıkken zorlanıyor birde önemli olan bagaj hacmi sınıfının en büyüğü ama genede bagaj lazım bebek arabası malum:) bastımmı gidecek ve dayanıklı olacak
aracım temizliğine göre maksimum ( tüplü olmak kaydıyla) 15 verebileceğim bir araç olacak 1.4 ler tutulmuyor sanırsam öyle duymuştum ama duymayla iş olmuyo malum ama arabayı ocak ayında almayı düşünüyorum kısmetse olur
buralarda klima şart yoks yumurta gibi pişeriz içinde alimallah 14 15 arası klimalı hangi corollalardan bulabiliriz
satış anında 96-97 daha kolay satılır galiba çünkü 3.arabam olacak 2sinde satarken baya zorlandım 2.si de bekliyo hala hemde beni sanayiye sokmayacak pörtlek gözler neden tutulmadı acaba??