Gönderen Konu: sizce neden olablir?  (Okunma sayısı 884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
sizce neden olablir?
« : Ekim 23, 2011, 08:33:24 »
değerli dostlar dün öğlen saatlerinde aracımın önnüde duruyordum dikaktimi çekti ön ızgaralıklarda yağ birikintisi gördüm plakanın bulunduğu yerde damla olarak değilde sızmış şekidle yağ birikintisi duruyordu,yere damlayan yağ görmedim ama araıcmın sanki iraz çekişi ile alakalı sorun olduğunu hissettim.sizcebu yağ nerden gelmiş olabilr?kaputu açtım hiç bir yerde herhangi birşey görmedim?

Toyota Club Türkiye

sizce neden olablir?
« : Ekim 23, 2011, 08:33:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
Ynt: sizce neden olablir?
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2011, 12:09:34 »
sanıyorum fikri olan yok:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2011, 12:52:59 »
Abi muhtemelen dışarda olan bir yag damlası görmüşsün.Bu araçtan değilde başka bir şekilde oraya buşlaşmıs olabilir.Yoksa oraya nasıl yağ gelecek abi.onu gördükten sonra pskolojik olarak arabayı arızalandırdın çekişten düşürdün :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2011, 13:07:32 »
Abi muhtemelen dışarda olan bir yag damlası görmüşsün.Bu araçtan değilde başka bir şekilde oraya buşlaşmıs olabilir.Yoksa oraya nasıl yağ gelecek abi.onu gördükten sonra pskolojik olarak arabayı arızalandırdın çekişten düşürdün :)

:)))) çekişten düşmesini bir önceki gece farkettim araba sanki gitmekte zorlanıyor gibi geldi(belki soğuk havadan kaynaklanıyor olablir)dün farkettiğim yağ damlarsını şöyle anlatayım hani yakıt depsundan yakıt taşarda kaportaya üzerinde toz katmanı oluşur ya aynen ona benzer bir görntü ızgaranın tüm katlarında var o katman maalesef:( orada yağ damlatacak bişey de yok bilidğim kadarı ile ama turbomudur diye bir danışmak istedim size

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2011, 13:12:37 »
Aracı park ettiğiniz yerden bulaşmıştır genelde önünüze park eden araç size fazla yakın park etti ise otomatik olarak eksozdan çıkan duman sizin plakaya ve ızgaralara bulaşmıştır benim başıma iki sefer geldi birde park eden öküz aracına gaz verdi ise sıvamıştır benim görüşüm....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2011, 13:39:05 »
Aracı park ettiğiniz yerden bulaşmıştır genelde önünüze park eden araç size fazla yakın park etti ise otomatik olarak eksozdan çıkan duman sizin plakaya ve ızgaralara bulaşmıştır benim başıma iki sefer geldi birde park eden öküz aracına gaz verdi ise sıvamıştır benim görüşüm....
hmmm olabilir ama biraz yoğun olduğundan başka bişey olablimi diye düşündüm..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2011, 14:04:41 »
hmmm olabilir ama biraz yoğun olduğundan başka bişey olablimi diye düşündüm..
Valla oluyor benim plakanın rakamları okunmuyordu simsiyahtı sanki ziftlenmiş gibi size biraz daha yüksek bir araba denke gelmiş olabilir jeep kamyonet gibi ondan ızgaranızda yağ damlacıkları oluşmuş olabilir.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2011, 14:14:19 »
Valla oluyor benim plakanın rakamları okunmuyordu simsiyahtı sanki ziftlenmiş gibi size biraz daha yüksek bir araba denke gelmiş olabilir jeep kamyonet gibi ondan ızgaranızda yağ damlacıkları oluşmuş olabilir.

mantıklı görünüyor tolga bey teşekür ederim bir nevi içim raahtladı sayılır sağolun:)