Gönderen Konu: Hankok Markası Hakkında...  (Okunma sayısı 1075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
Hankok Markası Hakkında...
« : Ekim 22, 2011, 23:45:22 »
Selamlar;

Aracımın periyodik bakımı için geçenlerde Dörtnala gitmiştim. Araçla ilgilenilirken aklıma lastiklerimi değiştirmem gerektiği geldi. Ogün Ustaya sordum, Hankok markasının çok iyi olduğunu,el değiştirdiğini ve birçok araçta fabrika çıkışı olarak müşteriye ulaştığını söyledi. Bunu hem sizlerle paylaşmak hemde lastik seçimin de sizlerinde fikirlerine başvurayım diye konu açayım dedim.

Ben kışın pek araç kullanan biri değilim. Bu nedenle yazlık lastik alacağm. Lassanın sitesinde araç markasından lastiğinizi bulun kısmından 195/65r/15 88v çıktı lastiğim (2006 corolla cc A/T) ama başka markalarda lassanın bana verdiği bu lastiğe ulaşamayabiliyorum. Goodyearında navigasyon kampanyasından faydalanasım var.

Önerilerinize şimdiden teşekkürler.
Matematik sever, öğretir...

Toyota Club Türkiye

Hankok Markası Hakkında...
« : Ekim 22, 2011, 23:45:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: Hankok Markası Hakkında...
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2011, 00:14:57 »
Selamlar;

Aracımın periyodik bakımı için geçenlerde Dörtnala gitmiştim. Araçla ilgilenilirken aklıma lastiklerimi değiştirmem gerektiği geldi. Ogün Ustaya sordum, Hankok markasının çok iyi olduğunu,el değiştirdiğini ve birçok araçta fabrika çıkışı olarak müşteriye ulaştığını söyledi. Bunu hem sizlerle paylaşmak hemde lastik seçimin de sizlerinde fikirlerine başvurayım diye konu açayım dedim.

Ben kışın pek araç kullanan biri değilim. Bu nedenle yazlık lastik alacağm. Lassanın sitesinde araç markasından lastiğinizi bulun kısmından 195/65r/15 88v çıktı lastiğim (2006 corolla cc A/T) ama başka markalarda lassanın bana verdiği bu lastiğe ulaşamayabiliyorum. Goodyearında navigasyon kampanyasından faydalanasım var.

Önerilerinize şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Ogün usta bi tanedir onu söylüyeyim :)

Diğer kısma gelince de ben Michelin energy saver lastiklerini kullanıyorum gayet memnunum.Bütcenizi aşmazsa tavsiye ederim.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Hankok Markası Hakkında...
« Yanıtla #2 : Ekim 24, 2011, 14:39:55 »
Ben sadece Hankook markası hakkında youm yapacam,Eski ''bazı'' ustalar lastiği sadece sağlamlık olarak değerlendirir.Ama artık günümüzde araçlar hız lı,performanslı.Sadece sağlamlık yetmiyor bunun yanında emniyet (yol tutuşu,fren mesafesi,ıslak zeminde performansı).Aracınızın lastik ebadı 16'' ve üstüyse Hankook alın derim ki sizin aracınızın ebadı 15 ''.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6