0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çoruma gidebilirsin Serkan kardeşim. Hatta gittiğinde illa yetkili servise gitmen gerekmez seni işini iyi yapan ustalarada yönlendirebilirim. Pek bilinmez ancak Çorum oto sanayisi hususunda gerçekten ilerlemiş vaziyette. Aklında bulunsun.
Ya aslında arabanın ön tarafında özellikle sol ön lastik direksiyona tıkırtı yapıyo amaç sadece yağ değiştirmek değil benim için
serkan bey bakımda sadece yağ değilimi söz konusu değil elbet tüm sornularla ilgileniyorlar ama genel yapılan yağına suyuna bakmak oluyorki 0 araçların sorunsuz olduğunu düşünürsek yapılan bu,gezici servis gördüğünde sorunu çözmek adına mutlaka size bilgi verecektir ne yapılması gerketiğini genede siz bilrisni:)
murat bey teşekkürler öneriniz için ama seydi beyinde söylediği gibi garanti kapsamında olduğu için yetkili servisten başka biyere götürmem arabayı zaten çok şükür arcın okadar büyük birşeyi yok belkide ben o ses olayını abartıyorum ama kafama takılıyoseydi bey geldiklerinde ortama bi bakıyım işcilikleri nasıl ona göre bakıma giriyim galiba en mantıklısı bu
serkan bey form içerisinde bu konu ile alakalı fiyatlar mevcut ben temmuz ayı içerisnde yaptırdım 230 tl gibi bişey hatırlıyorum yapılan işleme göre değişiyor şöyleki bazı araçlara enjektör temizleme cam sileceği falan kullanıyorlar ozaman fiyat artıyor doğal olarak tabi benzinli araçların bakımı daha ucuz oluyor.
gezici servis hizmet bedeli 50 tl yimiş yaklaşık 300 tl ile çıkarız herhalde
Dün gezici servise gidip bakımı yaptırdım, ustalar sağolsun ilgilendiler yapılanlar yağve yağ filtresi değişimi ön iki teker söküldü kaliper kapakları yağlama yapıldı cam suyu koyuldu. fatura verilmedi daha sonra adrese göndereceklermiş,fiyat 250 tl aldılar. seydi abi sen 179 tlye yaptırmışsın bakımı
((aaaa utandım şimdi:)))) vallahi rakamı hatırlamadım aklımda kalanı yazdım seninde bakınımı yaptırmana sevindim hazır ayağına gelmişken yaptırman iyi olmuş:)