Gönderen Konu: GEZİCİ TOYOTA SERVİS hk  (Okunma sayısı 2631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
GEZİCİ TOYOTA SERVİS hk
« : Ekim 22, 2011, 00:03:35 »
Herkese merhaba arkadaşlar tokatta toyota bayisi ve servisi yok en yakın samsun,çorum ve sivas var dün samsun derindereden mesaj geldi gezici servis  1 haftalığına tokata gelecekmiş,ben arabanın 10.000 bakımıda gelmişken bu gezici servisemi gidiyim yoksa samsuna mı gidiyim yani buraya gelecek olanlarda hizmet nasıldır teşekkürler...
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Toyota Club Türkiye

GEZİCİ TOYOTA SERVİS hk
« : Ekim 22, 2011, 00:03:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: GEZİCİ TOYOTA SERVİS hk
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2011, 09:46:35 »
bilgisi olan yokmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2011, 10:12:20 »
gelen servis yetkili servisse bence bir mahsuru yok derim,10000km bakımında bişey yapmıyorlar zaten yağı değiştiriyorlar okadar,hazır ağanıza gelmişken samsuna gitmenizie gerek yok diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2011, 10:56:07 »
Ya aslında arabanın ön tarafında özellikle sol ön lastik direksiyona tıkırtı yapıyo amaç sadece yağ değiştirmek değil benim için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2011, 11:19:33 »
çoruma gidebilirsin Serkan kardeşim. Hatta gittiğinde illa yetkili servise gitmen gerekmez seni işini iyi yapan ustalarada yönlendirebilirim. Pek bilinmez ancak Çorum oto sanayisi hususunda gerçekten ilerlemiş vaziyette. Aklında bulunsun.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2011, 12:00:09 »
çoruma gidebilirsin Serkan kardeşim. Hatta gittiğinde illa yetkili servise gitmen gerekmez seni işini iyi yapan ustalarada yönlendirebilirim. Pek bilinmez ancak Çorum oto sanayisi hususunda gerçekten ilerlemiş vaziyette. Aklında bulunsun.

murat bey amcam çorumda motorcudur çorum sanayisi gerçekten çok ileri seviyeye geldi ancak henüz garanti kapsamındaki 0 aracı yetkili servise götürmek garantinin devamı açısından daha mantıklı olacağını düşünyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2011, 12:01:36 »
Ya aslında arabanın ön tarafında özellikle sol ön lastik direksiyona tıkırtı yapıyo amaç sadece yağ değiştirmek değil benim için

serkan bey bakımda sadece yağ değilimi söz konusu değil elbet tüm sornularla ilgileniyorlar ama genel yapılan yağına suyuna bakmak oluyorki 0 araçların sorunsuz olduğunu düşünürsek yapılan bu,gezici servis gördüğünde sorunu çözmek adına mutlaka size bilgi verecektir ne yapılması gerketiğini genede siz bilrisni:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2011, 14:09:09 »

murat bey teşekkürler öneriniz için ama seydi beyinde söylediği gibi garanti kapsamında olduğu için yetkili servisten başka biyere götürmem arabayı zaten çok şükür arcın okadar büyük birşeyi yok belkide ben o ses olayını abartıyorum ama kafama takılıyo
serkan bey bakımda sadece yağ değilimi söz konusu değil elbet tüm sornularla ilgileniyorlar ama genel yapılan yağına suyuna bakmak oluyorki 0 araçların sorunsuz olduğunu düşünürsek yapılan bu,gezici servis gördüğünde sorunu çözmek adına mutlaka size bilgi verecektir ne yapılması gerketiğini genede siz bilrisni:)
seydi bey geldiklerinde ortama bi bakıyım işcilikleri nasıl ona göre bakıma giriyim galiba en mantıklısı bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 23, 2011, 14:13:18 »

murat bey teşekkürler öneriniz için ama seydi beyinde söylediği gibi garanti kapsamında olduğu için yetkili servisten başka biyere götürmem arabayı zaten çok şükür arcın okadar büyük birşeyi yok belkide ben o ses olayını abartıyorum ama kafama takılıyoseydi bey geldiklerinde ortama bi bakıyım işcilikleri nasıl ona göre bakıma giriyim galiba en mantıklısı bu

serkan bey form içerisinde bu konu ile alakalı fiyatlar mevcut ben temmuz ayı içerisnde yaptırdım 230 tl gibi bişey hatırlıyorum yapılan işleme göre değişiyor şöyleki bazı araçlara enjektör temizleme cam sileceği falan kullanıyorlar ozaman fiyat artıyor doğal olarak tabi benzinli araçların bakımı daha ucuz oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2011, 17:18:46 »

serkan bey form içerisinde bu konu ile alakalı fiyatlar mevcut ben temmuz ayı içerisnde yaptırdım 230 tl gibi bişey hatırlıyorum yapılan işleme göre değişiyor şöyleki bazı araçlara enjektör temizleme cam sileceği falan kullanıyorlar ozaman fiyat artıyor doğal olarak tabi benzinli araçların bakımı daha ucuz oluyor.

gezici servis hizmet bedeli 50 tl yimiş yaklaşık 300 tl ile çıkarız herhalde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 24, 2011, 10:16:40 »

gezici servis hizmet bedeli 50 tl yimiş yaklaşık 300 tl ile çıkarız herhalde

bahsettiğim fiyata hepsi dahildi,işçiliği 75 tl alıyorlar servislerde sizden 50tl istmeişler daha ucuz yani:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 26, 2011, 11:27:34 »
Dün gezici servise gidip bakımı yaptırdım, ustalar sağolsun ilgilendiler yapılanlar yağve yağ filtresi değişimi ön iki teker söküldü kaliper kapakları yağlama yapıldı cam suyu koyuldu. fatura verilmedi daha sonra adrese göndereceklermiş,fiyat 250 tl aldılar.

seydi abi sen 179 tlye yaptırmışsın bakımı :o

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 26, 2011, 11:33:46 »
Dün gezici servise gidip bakımı yaptırdım, ustalar sağolsun ilgilendiler yapılanlar yağve yağ filtresi değişimi ön iki teker söküldü kaliper kapakları yağlama yapıldı cam suyu koyuldu. fatura verilmedi daha sonra adrese göndereceklermiş,fiyat 250 tl aldılar.
 seydi abi sen 179 tlye yaptırmışsın bakımı :o

:(((aaaa utandım şimdi:)))) vallahi rakamı hatırlamadım aklımda kalanı yazdım seninde bakınımı yaptırmana sevindim hazır ayağına gelmişken yaptırman iyi olmuş:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 26, 2011, 11:37:38 »

:(((aaaa utandım şimdi:)))) vallahi rakamı hatırlamadım aklımda kalanı yazdım seninde bakınımı yaptırmana sevindim hazır ayağına gelmişken yaptırman iyi olmuş:)
  :D