0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabayı satmanı tavsiye ederim
Oktay bey, araç dedemin genelde şehir dışı kullanılıyor.Bu 210 km sadece şehir içi . Şehir dışı kullanımlarda 1 depo ile 1000 kilometre yapıyoruz fakat ilk defa şehir içi hesap yapınca bu durum banada anormal geldi :S aracımız servis bakımlı .Acaba diyorum anlık kilometre sayacınımı sıfırladı biri böyle garip yakıt yakma sonucu çıktı ..
Evet haklısınız tekrardan bi ölçüm yapmak en iyisi, biraz acemisi sayılırız bu şehir içi hesaplama.
Emre bey ölçümü şu şekilde yapın depoyu fulleyin ve pompa atınca yakıt alımını durdurun pompacılar genelde küsürat giderilsin diye pompa attıktan sonrada az miktar yakıt katar bu konuda pompacıyı uyarın . Daha sonra 100 km yol yapıp aynı pompadan yine pompa atıncaya kadar yakıt alın en doğru ölçüm bu şekilde yapılır bilginize.
bu arada arabayı başkasına vermeyın olakı biri km yi sıfırlamasın...
Mahmut bey; Dediğinizi deniyeceğim.Geçen gün doldurttuğumda pompa atınca, pompacı biraz daha doldurdu.Kerem bey; aracı 3 kişi kullanıyoruz babam, amcam ve ben dediğiniz gibi de olmuş olabilir.