Gönderen Konu: İşim dolayısı ile verso veya alternatiflerini düşünüyorum. Fikir istiyorum.  (Okunma sayısı 9560 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Sayın forumdaşlar,

corollayı aldığımda sadece işe gidip gelmek için kullanıyordum. Şuan hamdolsun kendi işimi yapıyorum ve aracı iş için kullanıyorum. Ara sıra yazıcı, bilgisayar, monitör vs. taşımam gerekiyor.

bagajın limitleri belli. Büyük yazıcıları, fotokopi makinalarını almıyor. Bu durumdaki ilk mantıklı seçenek, partner, bipper vs. almak diye düşünüyorum. Buna alternatif olarak, hep düşündüğüm verso da bir seçenek. Aracı ailece kullanıyoruz. Yer yer şehirlerarası gidip geliyoruz vs.

Velhasılıkelam, ailece toyotaya devam etmek istiyoruz ama iş için de kullanmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Bekliyorum ama benimde bir sabrım var dmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Verso sanırım ticari araca girmiyor bildiğim kadarı ile. yani bir başka marka bu tarz araç yani mesela doblo ticari ve her sene muayene gerekiyor diye biliyorum. Ben verso kullanıyorum aile için tabi iş düşünmedim ama 700 LT gayet iyi koltuk hizasında. Koltukları yatırınca 1.700 LT sanırım. Bence bu işide görür.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
2.0 d4d Verso çok iyi bir seçenek olabilir bende versoları çok beğeniyorum ama dizel araç sevmediğimden ve benzinlileri de 1.6 olduğundan tekrar Corolla ya devam dedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Al al, hemen verso al :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Tamda patlamak üzereydim :D.

Verso sanırım ticari araca girmiyor bildiğim kadarı ile. yani bir başka marka bu tarz araç yani mesela doblo ticari ve her sene muayene gerekiyor diye biliyorum. Ben verso kullanıyorum aile için tabi iş düşünmedim ama 700 LT gayet iyi koltuk hizasında. Koltukları yatırınca 1.700 LT sanırım. Bence bu işide görür.
700Lt. bana yeterli. Yedi koltuk olanlar hangi yıldan sonra çıktı acaba? Sadece elegantta mı var?
2.0 d4d Verso çok iyi bir seçenek olabilir bende versoları çok beğeniyorum ama dizel araç sevmediğimden ve benzinlileri de 1.6 olduğundan tekrar Corolla ya devam dedim
Sıfır veya gibi düşünmüyorum. Alırsam 25-max 30 civarı bir verso arıyorum. 1.6 sını denemem lazım.
Al al, hemen verso al :D
:D tmm hocam da hangisinil alıcaz? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
700Lt. bana yeterli. Yedi koltuk olanlar hangi yıldan sonra çıktı acaba? Sadece elegantta mı var? Sıfır veya gibi düşünmüyorum. Alırsam 25-max 30 civarı bir verso arıyorum. 1.6 sını denemem lazım.:D tmm hocam da hangisinil alıcaz? :)

Anladık ta patlama diye yettik gari allahtan geç kalmadık. :D
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
700Lt. bana yeterli. Yedi koltuk olanlar hangi yıldan sonra çıktı acaba? Sadece elegantta mı var? Sıfır veya gibi düşünmüyorum. Alırsam 25-max 30 civarı bir verso arıyorum. 1.6 sını denemem lazım.:D tmm hocam da hangisinil alıcaz? :)

Arkadaşımda 2006 var ve 7 koltuklu o da memnun ama sanırım bagaj hacmi 299 LT kadar düşüyor. sanırım 2007-2008 gibi modellerde de var 7 koltuk. Ayrıca ne var ki 1.6 motorda istemiyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
iş için kullanacaksan  eski model benzinli verso gibi araca o kadar para bağlayana kadar dizel nemo/bipper gibi araç düşünmen mantıklı gibi... yalnız bu tür araçların senelik muayeneleri olduğunu unutma!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
iş için kullanacaksan  eski model benzinli verso gibi araca o kadar para bağlayana kadar dizel nemo/bipper gibi araç düşünmen mantıklı gibi... yalnız bu tür araçların senelik muayeneleri olduğunu unutma!!!!

dizeli 24-25 bine almayanı dövüyorlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
2006-2008 arası 1.6 elegant brc lpg lı uygundur ;)
Tıcarı araclara gırmenı tavsıye etmem. Yok bılmem ne belgesı, yok her sene vergı v.s,v.s
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ohoo yazıcı monitör içinmiş..KArdeş işini çok rahat görür.İş bittiği zaman ailenlede çok güzel olarak kullanırsın..Sen temiz bulursan al.Gerçi temizini bulmakda  zor..Ankaralı bir arkadaş 2006 versoyu 31 almıstı.Bende 35  aldım. :) Ben biraz acıkgözüm ya ondan.7 koltuk elegantların hepsinde var.Comfort ların bazıları 5 koltuk diye biliyorum..
ama fiat fiorino felan da güzel kibar arabalar..muayeneyi sorun etmezsen alınabilir.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Anladık ta patlama diye yettik gari allahtan geç kalmadık. :D
yok yok zamanında yetiştiniz :D
Arkadaşımda 2006 var ve 7 koltuklu o da memnun ama sanırım bagaj hacmi 299 LT kadar düşüyor. sanırım 2007-2008 gibi modellerde de var 7 koltuk. Ayrıca ne var ki 1.6 motorda istemiyorsunuz.
1.6 ağır kalır diye duyuyorum, bu tezi çürütmek için deneme süpüşü yapmam lazım :).
Muhammet Abi, büyük aile aracı olarakta kullanmak istiyorum. Güvenli olsun falan derken aklım verso ya kayıyor. Muayene başlı başına dert :)
Ohoo yazıcı monitör içinmiş..KArdeş işini çok rahat görür.İş bittiği zaman ailenlede çok güzel olarak kullanırsın..Sen temiz bulursan al.Gerçi temizini bulmakda  zor..Ankaralı bir arkadaş 2006 versoyu 31 almıstı.Bende 35  aldım. :) Ben biraz acıkgözüm ya ondan.7 koltuk elegantların hepsinde var.Comfort ların bazıları 5 koltuk diye biliyorum..
ama fiat fiorino felan da güzel kibar arabalar..muayeneyi sorun etmezsen alınabilir.
Arkadaşım, bura korollocuların mekanı :D. 28e 2005 comfort varmış, yarın gidip bakıcam. 7 koltuk iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
2006-2008 arası 1.6 elegant brc lpg lı uygundur ;)
Tıcarı araclara gırmenı tavsıye etmem. Yok bılmem ne belgesı, yok her sene vergı v.s,v.s
src, mrc büssürü evrak istiyorlar abi. 2006 lar için az biraz zorlamam lazım. Bakalım Allah denk getirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Arkadaşım, bura korollocuların mekanı :D. 28e 2005 comfort varmış, yarın gidip bakıcam. 7 koltuk iyidir.
Korollacıların kralı düplü mü 2005 comfırt..Kruzun yok ama la.. :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
yok yok zamanında yetiştiniz :D1.6 ağır kalır diye duyuyorum, bu tezi çürütmek için deneme süpüşü yapmam lazım :).Muhammet Abi, büyük aile aracı olarakta kullanmak istiyorum. Güvenli olsun falan derken aklım verso ya kayıyor. Muayene başlı başına dert :)Arkadaşım, bura korollocuların mekanı :D. 28e 2005 comfort varmış, yarın gidip bakıcam. 7 koltuk iyidir.

1.6 132 beygir ben kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Antalya denizli arasında korkuteli çıkışı iyi rampadır ve yazın araç yeni iken geçtim yüklü idik ve klima açık en ufak bir problem yaşamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
İşte abi senin arabanın 22 beygiri  fazla..Ara transfer döneminde vedat beygir transferi yapmak lazım araçlarımıza..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Korollacıların kralı düplü mü 2005 comfırt..Kruzun yok ama la.. :)
Ya daha yeni bakmaya başladık, bakarsın kamfırrt kuruys buluruq :D. Ya ne biçim bir konuşmadır bu. Cadde staylaaaa :D
1.6 132 beygir ben kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Antalya denizli arasında korkuteli çıkışı iyi rampadır ve yazın araç yeni iken geçtim yüklü idik ve klima açık en ufak bir problem yaşamadım.
132 olanlar daha yeni kasalar sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
desene senin 4c de elden gidiyo he vedatım ;)
hayırlısı olsun bakalım,yakışır bi verso vedatıma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Gıdenın ardından bakmayacaksın arkadssııım.
Vedat kac paralık bakıyorsun? Aklımızda kalsın. Denk gelırse ararım. Son zamanlar bende versoya sarmısım zaten
Pruva Neta