0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O boşluk her arabanın fren pedalında olan bir boşluk, farklı bir şeyden bahsetmiyorsanız. Frene ayağınız dokunduğu anda tutmaya başlamaz yani, dediğiniz gibi 2-3 cm bir boşluk vardır, eğer bu boşluk olmasaydı fren dozajlamasını yapamazdık, ayağımız değer değmez fren tutmaya başlardı. Bu 2-3 cmlik boşluktan sonra tutmuyorsa o zaman sorun vardır frenlerinizde. Kaza riski yaşamanızı da takip mesafenizin kısa olmasına ya da son anda frene basmanıza bağlıyorum.
Arkadaşlar başka bir auris kullanma şansım olmadığı için kendim değerlendiremedim o yüzden sizlerle paylaşmak ve görüşünüzü almak istiyorum. Aracımın ön fren balatalari yarım yani daha idare eder durumda. Yeni balata aldım ama üstündeki orjinal balatayı bitmeye yakın değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak fren pedalına bastığım zaman yaklaşık 2 belki 3 cm kadar bir boşluk var. Aslında bu boşlukta fren bir miktar tutuyor ama özellikle dur kalk trafiğinde anında tepki alamadığım için kaza riski yaşıyorum. Sizin aurislerin frenleride böyle bir boşluk varmı ?