0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vw jettalara passatlara 1,2-1,4 leri koyarken sorun olmuyor ama hiç biri uzun ömürlü motorlar değil !
Tesekkur ederim. Tabii ki, sizler talep ettikten sonra elimden geldigince objektif bir inceleme basligi acip detaylica yazarim. Araci henuz teslim almadim. Haftaya alicam kismetse. Teslim aldiktan sonra ilk firsatta sozum olsun.
Beklediği ilgiyi görmeyen ve tercih edilmeyen bir araç maalesef görüntüsü güzel ama çook sorunlu diyorlar..??
aracın tek sorunu lpg takılmamasıydı valve care denilen bir sistemle yağlamalı sistem olyor kendileri bu sorun aşılmış gibi duruyor. forumda necati bey var 180 hp'lik gtc var aynı motor kullanılıyor o taktırmış bir sorun yaşamamış. ayrıca ses alma olayı kullanıcılardan gelen duyumlarda insigni forumunda çok ses alan bir araç değil sadece yüksek hızlarda oda zaten normal. birde cdti motor çok sesli çalışan bir motor değil fiatla ortak yapım bir motor dayımın corsası var çok çok sessiz çalışıyor sadece ilk çalıştığı zaman biraz gürültülü o kadar...
Evet, aracı ben test ettiğim zaman sessiz bulmuştum. Dizel motorlarda durum nedir bilemiyorum tabii. Hatta benzinli motorun sesi hiç yok, devirlenince turbonun puflama sesiyle karışık az bir ses geliyor o kadar. O da tatlı bir ses zaten, hoş oluyor.