0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel paylaşım olmuş... bazen gülmeyi atlayıp devlet meselesine geçiyoruz... bence arada bir gülelim...
dostlar ben kara mizah olarak yazdım o yazıyı çünkü dr olarak çok dertliyiz...bakanın maaş saçmalaması yüzünden ev sahibiyle kavga etmişliğim, hala anne babama ki 70 devirdiler maaşallah ikiside üniversite mezunu maaşımı inandıramıyorum. 10000 dr un 1 i çok kazanıyor diye hep suçlu olduk 17 yıllık uzman hekimim maaşım 1840 ve emekli olursam 1400 e düşüyor gerisi hikaye...bakın izmirde bile önemli zor ameliyatlar kaldı. ama buraya yazı yazanlar, mesala kerem bey gibiler kafa yapısını değiştirmez bakanda hala bize düşman olursa bi apandisit yapacak dr kalmayacak.. hastanemde dermatoloji polikliniğinde bayan asistana döner bıçağı çektiler; ne bekliyorsunuz bizden muslukcu bile bi musluğa 50 lira alıyor benim 120 saat icap nöbetim 297 lira, her an dövülme bıçaklanma mahkemeye verilme riskim var....en kötüsü saçma performans sistemiyle özellikle dahili branşlarda otursanda hasta baksanda aynı para niye risk alsin insan.. izmirin göbeğinde dahiliye uzmanı 120 lira döner alıyor... gazete haberlerini okuyunca küfrediyoruz..bizde halkız ve halkı birbirine düşüren zihniyeti Allaha havale ediyoruz ve ben HAKKIMI BUNU YAPANLARA HELAL ETMİYORUM
Sahi Angaralı doktor nerelerde ?
Şu sözler bile toplum için yeterli.... Sanki uzaklardan ruh çağırıyor... Ben küfreden hasta ve yakınlarınıda gördüm daha neler... İşte Doktorla bu kadar rahat ve alaycı konuşulabiliniyor....