Gönderen Konu: atiker taktırdım hakkımda hayırlısı..  (Okunma sayısı 1474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • yan yola girmez e-5 ten gider:)
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
atiker taktırdım hakkımda hayırlısı..
« : Ekim 20, 2011, 00:33:39 »
pazartesi günü arabamın bakımlarını yaptırıp atiker sıralı sistem taktırdım bide yaglaması ıcın bı zımbırtı taktılar dun aksama kadar gazı bıtırdım ve 73 milyonluk gazla sehırcı ve sehırdısı olmak uzere 380 km yol yaptım size iyi midir ?

Toyota Club Türkiye

atiker taktırdım hakkımda hayırlısı..
« : Ekim 20, 2011, 00:33:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: atiker taktırdım hakkımda hayırlısı..
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2011, 02:41:50 »
pazartesi günü arabamın bakımlarını yaptırıp atiker sıralı sistem taktırdım bide yaglaması ıcın bı zımbırtı taktılar dun aksama kadar gazı bıtırdım ve 73 milyonluk gazla sehırcı ve sehırdısı olmak uzere 380 km yol yaptım size iyi midir ?
hayırlı uğurlu olsun. 380 km gayet iyi bence. Maliyeti ne kadar oldu paylaşırmısın?
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2011, 03:04:08 »
maliyeti 1160 lira.. 60 lira yaglama denen o zımbırtı ..noralde 1000 tl fakat yeni bir beyinleri oldugunu soyledi ibrahim usta 100 tl fark var dedı ve durustlugunden odun vermedı bı farkı yok aslında ama yenı cıkardıklarına gore vardır bı farkı deyıp 1100 lugu taktı:) ...2 gundur kullanıyorum cekıste en ufak bır fark yok en azından ben hıssetmedım hala 3. vıteste ıstedıgım performansı alabılıyorum arıza ısıgı yakmadı montajını ıtına ıle yaptılar su anlık memnunun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2011, 07:43:41 »
380 km gayet güzel bir değer km de 192 krş yakmışsınız hayırlı olsun
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2011, 15:10:44 »
tesekkurkler mustafa bey ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2011, 15:19:41 »
hayırlı olsun.
ben 97 gli de sıralı sistem atikeri 2 yılı ve 30.000 km yi aşkın süredir kullanıyorum.
Allaha şükür şu ana kadar bakım ve ayar dışı servis görmedi. zaten atırım maaliyetini kurtarmış ve kara geçmeye başlamış durumdayım. darısı başınıza.
ben yağlama ile ilgili bir ek parça taktırmadım.
montajı öncesi makna mühendisleri odası tarafından yayınlanmış açıklamaları okumuştum. o nedenle yağlama kitine gerek yok diye düşündüm.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 20, 2011, 15:38:41 »
aslında o yaglamaya bende pek anlam veremdım ufak bir pet şişe gibi birseyın ıcıne benzın kodyular enjeksıyonlara yollaması ıcın bir "T" bagladılar gaza bastıgımda o benzınden birkısım yıyor..birazdan gidip bakcam 2 günde ne kadar benzin gitmiş bağladıkları yeride begenmedım ..bosu bosuna 60 tl verdıgımı dusunur oldum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2011, 16:14:25 »
Yaglama sistemi dedikleri yere aslında benzin degil 10 numara yag koyuyorlar .Neden diyecek olursanız .Lpg kuru yakıt oldugu için belli bir süre sonra araçta kurumlamalar artıyor çekiş düşüyor.Benzin her nekadar pahalı bir yakıt dahi olsa hem sıvı hemde yaglama özelligine sahip bir yakıt türüdür o Sebepetende benzinli motorun ömrü uzun olur.Eger öyle bir sistem varsa bende taktırırım valla motorun daha rahat çalışır.hemde performans kaybı yaşamazsın
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "