konuyla ilgili bilgim yok zenon degil normal ampül taktırmak istiyorum neden zenon değil zenon araç beynini ve silgi motorlarını bozduğunu duydum ampüle karar verdim ampülün ne gibi eksileri olur? aydınlatma nasıl olur sisleri cırtlak beyaz gider mi?
ben olsam kısalara xenon sıslere beyaz apul taktırdım gecen hafta arıcıma xenon taktırdım hdı marka 100 tl fiyatı sıslerede phılıps marka beyaz ampul taktırdım gayet hos duruyor beyaz ampulun kısalarda pek güzel durmıcagı kanısındayıum ama deneyın begnemessenız xenon a donersınız...
kısalar derken park değil değil mi ? aracınız nedir? kafama yattı söylediklekriniz 100tl cok makul geldi.
auris 2008 model.. yok parklara değil ..parklara ordakı cocuklar beyaz ampul hedıye ettıler onları taktırdım..kısalar dedıgım hava karardıgında actıgımz ısık..
Anladım yani parklara beyaz ampül kıslara zenon sislere beyaz ampül diyosun 100tl'lik zenonda sorun olmaz değil mi?
silecek moturuna zarar vermeyen arıza ısıgı gotermeyen hertur xenon takabılırsın cyclone var onunda pıyasası 160 tl dıye bılıyorum eger bırazdaha ıyı olsun dersen phılıps ın var 300 tl fln hepsının 2 yıl garantısı var bence 100 tllık bısey tak 2 sene sonra kım ole kım kala zaten garantısı var ..
Ben beyaz ampül taktım zenon kadar iyi değil beyaz almaktansa zenon alın daha iyi en azından aydınlatması güzel.
parklara beyaz led kısalara zenon plaka ışığınıda beyaz led taktırdım ancak sisleri yaptıramadım ellerinde yokmuş artık başka yerede onu yaptırıcam çok hoşuma gitti artık bnmde zenonlarım var

ancak 2010 corollanın 9006 k ampül olucak dedi doğrumudur?
Beyaz ampul hakkına pek iyi şeyler duymadım sadece aracın görüntüsünü güzelleştiriyor ama yolu pek iyi gösterdiği söyleemez
Beyaz ampul hakkına pek iyi şeyler duymadım sadece aracın görüntüsünü güzelleştiriyor ama yolu pek iyi gösterdiği söyleemez
Doğru aydınlatma yok gibi ama görsellik bakımından güzel. Xenon aydınlatması güzeldir ama.
cevaplarınız için teşekkürler

zenon taktırdım sonunda 10 numara oldu
umarım xenon farınız merceklidir ve yükseklik ayar mekanizması vardır yoksa muayeneden kalırsınız.
benim corollada orjinal bi-xenon var sislerede bugun philips dimaond serisi beyaz ampul taktirdim cok hos duruyor
cevaplarınız için teşekkürler
zenon taktırdım sonunda 10 numara oldu 
Hayırlı olsun ne kadara taktırdınız, markası modeli ne acaba,sadece kısalara mı taktırdınız?