0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Ali abi saydıkların arasında en mantıklısı avensis. evet mercedes mercedestir ama 9-10 yaşında araç olacak bence çok anlamsız. ancak gerçekten istersen almalısın ki sonra problem çıkarsa veya yaşının getirdiği yıpranmalar olursa araçtan soğuma. ha bende param olsa 2003 model 3.20 falan almayı çok isterim, gözümü kapar alırım buluruz abi sana yakışacak bi araba.
Ben avensis ile mercedes arasında kalırdım ama avensisin yeri ayrı olduğu için avensis tercih edebilirdim
Çok sağol Oktay.Evet fikirlerin benim için önemli.MErcedes düşünmemin sebebi.Arabala çok dolu ve sağlam.Fakat diğer yanda kasko yaptıramıyorsun.Hiç değilse çalınmaya karşı kaskolatmak istesem oda olmuyor.Birde ben ağır arabaları seviyorum.Bakalım bolca zamanım var umarım güzel bir şeyler bulacağız. Aslında benimde gönlüm Avensisten yana hemde sıfır almaktı fakakt bu artıştan sonra artık sıfır küllen hayal oldu .
Eyvallah Abi sağol yalnız kasko yaptırılamadığını bilmiyordum :/ bu devirde kaskosuz araba mı kullanılır? neden acaba?
avensis 1.6 da artış olmadı.. hatta 2011 modellerini 52.000tl ye veriyorlar.. aklınızda bulunsun..
Avensis pek bir güzel olur bence =) Ben babamı ikna edebilsem aldıracağım ama ...
yaşı 10 olan araçlar kasko yapılmaz.Bu mesajı Neslihan okusa daha iyi cevap verir.Gerçi buluşmada biraz anlatmıştı ama sadece sonuç aklımda kaldı .Ayrıca 10 yaşından yaşlı araçların mtv side bir alt dilimden olur.