Gönderen Konu: Carina ya LPG taktıranlar  (Okunma sayısı 2214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
Carina ya LPG taktıranlar
« : Mayıs 05, 2008, 14:19:55 »
Arkadaşlar Carina ma LPG taktırmak istiyorum acaba bi faydası oluyormu artıları eksileri nedir? Hangi markayı tavsiye edersiiniz kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim kararsız kaldım.

Toyota Club Türkiye

Carina ya LPG taktıranlar
« : Mayıs 05, 2008, 14:19:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ynt: Carina ya LPG taktıranlar
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2008, 08:28:26 »
Gürkan Bey araba daha elime geçmedi üzerinde tüp yok satın aldığım kişi benzinde şehir içi 300-350 kuruş şehir dışı 170-200 kuruş yakıyor dedi.Sizin dediğiniz gibi şehir içi 164 kuruş ise LPG taktırmak karlı olur sizinki sıralı herhalde bu arabalara normal takılmıyor mu acaba, okuduğum yorumlarda normal ile sıralı arasında yakıt olarak fark olmadığı söyleniyor bi de sıralıda kışın şehiriçi lpg yi kullanamıyoz herhalde araç ısınıp gaza geçene kadar gideceğim yere giderim zaten bide araç lpg de stop ediyor diyorlar sizde var mı böyle bişey  tereddütte kaldım tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim araba 2 hafta sonra elime gececek alır almaz tüp taktırmak istiyorum teşekkür ederim alakanıza iyi günler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 22:20:56 »
Sonuç nedir Ferit kardeşim, taktırdınmı LPG'yi, taktırdıysan ne yakıyor,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2008, 00:46:12 »
bana göre gazın benzine göre sağladığı kazanç %35 gibi.o kadar düşükse benzinle gaz taktırmak niye nasıl olursa olsun sıralı yada normal bence benzinin yerini tutmuyor
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2008, 17:29:19 »
arkadasım bendede oto.carına var..mılano marka sıralı sıstem lpg var..sehırıcı 0.230ykr sehırlerarası 0.162ykr yakıyor..ve ayrıca performansıda benzındekı gıbı.gecen hafta 4 kısı ıstanbula gıttık.otobanda 198 km yı gordu lpg de...arkadas bana benzıdemı gıdıyorsun dıye sordu hatta..bence carına super araba....
SUBARU FORESTER 2.0X OTOMATİK-Milano sıralı sistem