Gönderen Konu: Fren sorunu ???  (Okunma sayısı 1327 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Fren sorunu ???
« : Ekim 19, 2011, 00:59:27 »
     Öncelikle cümleten hayırlı kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar frene hafifce bastıgım zaman acayip bi ses geliyor. Belki bilirsiniz bu Peguot j9 minübüslerin çogunda olurya yolcu indiriken, bindiriken frene basınca gıcık bi ses gelir'ya aynı öyle bi ses geliyor. Hatta millet dönüp bakıyor sese ama frene sert basınca herhangi bi ses yok. Frenlerde tutmamazlık veya kaçırma gibi bi sorunda yok. Hatta fromda okudugum kadarıyla millet efsanelerin fren sisteminden şikayetci ben öyle bi sorunda yaşamadım şimdiye kadar Allaha şükür sizce neden olabilir bu sorun. Ha bide suya felan girsede girmese oluyor bu ses
          Bu arada arac 93 gl

Toyota Club Türkiye

Fren sorunu ???
« : Ekim 19, 2011, 00:59:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Fren sorunu ???
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2011, 09:00:28 »
Benımde sag arka kampanada arada bır oluyor. Ama asırı rahatsız edıcı boyutta degıl. 2 kez sokturup baktırdım. Balata saglam kampana yuzeyı duzgun ve kampan ıc capı oversıze olmamıs. Temızletıp takıyorum. Bır sure ses yok sonra yenıden baslıyor. Ustanın yorumu balata tozu neden oluyor seklınde ama sol tarafta boyle bır durum yook??? Sanırım balataları degısmek lazım.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Küçük Balık yoksa Büyük Balıkta yok!
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2011, 09:36:08 »
Çok büyük ihtimal ile balataların sorunlu.
Zeynel-Tekirdağ 1980 0 rh +
Yavaş beya... Arabada kızan var....:)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2011, 15:36:04 »
piyasada trw marka yumuşak balatalr satılmakta değiştirisen sorunun kalmaz diye düşünüyorum. kazasız belasız günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2011, 02:12:46 »
             Galiba sanayi yolu gözükdü yanıtlarınız için çok sagolun
   Bekir abi yumuşak balata herhangi bi tutmamazlık veya kaçırma gibi bi sorun yaparmı birde fiyatları nedir tahmini?
   Selçuk abi benimde aynı senin dedigin gibi tahmini sag önden geliyor ses sadece
   Bide tekerlerle ilgisi varmıdır sizce balataların. Efsanelerde balata sisteminin nasıl işledigini bilen varmı?