0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracım benzinde de yapıyor bunu... Aldığım günden beri böle yapıyor. Acaba ben mi takıyorum ani hızlanmamasını diyorum. 1.3 lerin özelliği mi böle diye sormuştum. Ustamı aradım bujilerden dedi. Bayramda götürüp baktıracağım. Gaziantep'te usta tanımıyorum. Servis de pahalı her şey...Gaziantep'teki sevis parçalara:Buji Takım: 40 TLYağ Filtresi: 16Hava Filtresi: 35 dedi. Sizce normal mi? Ben Denso ya da NGK bujilerini 28 e almıştım Mersin'den... Ama orası sevis değildi.
Arkadaşım sen kendi aracının haricinde hiç 1.3 corolla kullandın mı? Belkide aracın hızlanması normal fakat senin beklentin yüksek olamaz mı? 1.3 corolla zaten motoundan da anlaşılacağı gibi nazik ve yavaş arabalardır. Ama 1.6 ya göre yavaş arabalardır. Örnek veriyorum bir doğan slx seni kalkışta veya yokuşta geçebilir ve bu çok normal.Bence acil olarak farklı bir 1.3 corolla kullanıp öyle kıyaslasan daha iyi olur.
Hayır ilk aracım değil! Ford Taunus ilk aracım:) Ha bu araç Ford Taunus'tan epey bir atak yalnız sanırım benim beklentiler arttı. Motor modifiyesi yapma zamanı geldi herhal! Ya da değiştirip 1.6 alma...
şöyle bişey var 1.3 araçlar şehir içi araçları. bence 60kmh hıza kadar gayet yeterli hızlanıyor. e sonrasında büyüyen vitesler yüzünden gitmiyor. ha bayırdada çekmiyor. ama şehir içi ile şehir dışı aynı yakıyor bu araba. açıkçası bende almayı düşünürüm bu arabayı.
Kemal abi buralarda yok herhalde...
birazdan damlar kemal abi.
Toyota'dan tiksindim
Toyotayı satabilirim