0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabamla yüksek hızlarda fren yaptığımda titreme oluyordu ve bu arabam daha sekiz dokuz bin civarı km lerde yapmaya başladı ilk 10bin bakımında böyle bir titreme var dedim bakalım dediler sonuç herhangi birşey yok dediler. aracım su an 22binde ve 1 yaşında titreme artık çok bariz bir hale geldi hemde aşırı sekil de yüksek hızlarda fren yaptığım zaman 140 km hız ve üstü.servise tekrar gittim baktılar sonuç diskleriniz eğilmiş arka disklerde sorun var dediler dedim nasıl olur peki koskoca toyota yetkili servisinin bana verdiği cevap yolda su birikintisinden geçmişşsiniz diskleriniz sıcakken yada sert bir fren yapmışsınız yada su tutmussunuz tekerlere dediler.onlara söylediğim sey yolda su varsa üstünden atlamammı gerekiyordu yada sert fren yapınca eğilecek kadar adimi bu malzeme ve tüm samimiyetimle söylüyorum asla tekerlere su falan tutulmadı arabamı birtek pazar günleri yıkatırım yıkmacı evimden 100mt mesafede oraya gidene kadarda ne kadar ısınabilir ki....sonra serviste diskleri söküp tam baktılar bu defa arkalar sağlam eğiklik öndeymiş dediler sol ön disk eğri sağ ön diskte hafif eğrilik var dediler arka disklerde de balata iz yapmış dediler.dedim sonuç peki, yetkili servisin cevabı:önce (tornaya) verecez diskleri düzen tutmazsa değişim olacak ama diskler garanti kapsamında değil set halinde 650 liraya değişim yapabiliriz dediler .bize 2000km de diskleri eğilmiş araçlar geliyor onları bile garantiye sokamıyoruz dediler. balatanın iz yapması benim elimde olan bişemi ve balatalarım hala sağlam bitmiş falan değil,,bunu bile müşteriye yüklüyorlar..kısacası.... today tomorrow toyota never again....