0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özgür merak ettimde, bu değişim demokratik yollarla mı oldu, yoksa kardeşini değişmeye razı mı ettin?
Ahmet bey yazınızı sıkılmadan severek okudum Elinize sağlık diyorum çok doğru bir tespit olmuş
"Arabanın bagaj düğmesi yok, beş para etmez."Kilitledikten sonra camlar otomatik kapanmıyor, at gitsin.""Hız sabitleyici yok, bu ne saygısızlık, daha binmem filanmarka 'ya..."Bu gibi ufak tefek eksiklikler yüzünden bir markayı ya da modeli bir çırpıda silenler, acaba özel hayatlarında kendilerine en ufak bir yanlış yapan insanlara karşı nasıl tepki veriyorlar?
Ayrıca hız değeri belirtilmemiş, yani 120Km/s. 'de 30kKm/s. 'e göre yüksek bir hızdır. Ya da bazı yabancı karayollarındaki hız sınırları da geçerli olabilir, belkide İstanbul Par'a çıkan vardır.
Ahmet Bey uzun ama güzel yazmışsınız. Bende corolla var. Takım tutar gibi araba markasına odaklanmak bana pek cazip gelmiyor. Değşik modelleri kendi aracınız olarak kullandığınızda fark edebiliyorsunuz aradaki farkları. Bundan önce Astra' am vardı. Birinde bulduğunu diğerinde bulamadığımız bir gerçek. çok kabaca genellemek gerekirse; kasa ve yol tutuşu olarak almanlar ön planda. Motor kalitesi olarak ise japonlar. Ama elektronik devi olarak bilenen japonlar ise bu birikimlerini her nedense araçlarına yansıtamıyorlar. Yazacak çok ayrıntılar var ama değerli vakitlerinizi almak istemem. Kazasız sürüşler dileklerimle..