0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kısalarda 6000 K kullanıyorum gayet yeterli sislerim 8000 binlik çok göz alıyor sislere 10 000 lik ideal Kelvin arttıkça ileriyi gösterme oranı düşüp rengi artıyor sadece..ben 6000 liklerin kısalar için ideal olduğu düşüncesindeyim mercekliyse eğer ki avensis kullanıcısısın abi yanlış bilmiyorsam güzel olur..garantiden çıkar benim bildiğim oralarda tanıdığım bir arkadaşım var seni ona yönlendirebilirim..İzmir/bornova..sanayinin ismini unuttum 1001 oto var Erkan isimli bir arkadaşım..
Abi parklara xenon takılmıyor beyaz ampül filan takarsın ama oda basitleştirir aracını..ben turuncu takardım amerikan işi turuncu park ampülü..Link bilmiyorum ama ben GT marka kullanıyorum kaç senedir tık yok ampüllerimde sararmada yok bazı 150-200 e satılan mallar var çin işi sararıyor bir süre sonra onlara hiç bulaşma derim..Cylone lar vardı onlarında iyi olduğunu söylüyorlar..sislerle kısalar yeterli ben sislere 8000 taktım şehir içinde park+sis dolaşıyorum kısalara gerek kalmıyor..ama 8000 k sislerde çok göz alıyor bilgine abi ve sisli havada pek işe yaramıyor 10000 tak renkli olsun daha güzel
Aracında ki ampül tipi oluyor abi benimkiler 9006 diye geçiyor değişkenlik gösterebiliyor.Servisten sordurabilirsin seninkileri..Önemli değil bu arada ne demek