Araçta sadece dur kalk yaptıgım zaman oda arada hafif derinden bir lık lık boşluk varmış gibi ses geliyor..motor devrini aldıktan sonra çukura düş tümseğe vur ses yok....Dediğim gibi trafikte iken dur kalk yapıgınızda lık lık sesi..Araç devrinikazandıktan sonra ses yok.D.bakır servisi bişey dememiş.Gaziantepte yetkili servise daha gösteremedim..
Ama dün antepte küsget sanayide bir ustaya gösterdim o ,yürüyende değil dedi.Sanki motor kulaklarından veya şanzıman kulaklarının birinde boşluk oluşmuş dedi..Ama ustamız sesin nerden geldigine tam karar veremedi.Arkadaki şanzıman kulagı gibi dedi..Olmayabilirde diyor.Sorun varsa zaten ses artar kesin buluruz diyor ustam.Adam haklı gibide şimdi ses burdan derim değişirsin kesilmezse ne olacak diyor..İyice bozulsun kolay bulalım .. . Genel cerrahlar gibi açıp bakmak lazım kısacası

..
Bazı arkadaşlarda ilk kalkışlarda sesin geldigini söylüyor...anlayamadım..Acaba pişman mı olacam 80 binde corollamda hiç sorun yoktu satmasamıydım.
VERSo her yönüyle cok güzel rahat bir araç ama pimpirikli biriyim bu ses,camı hafif acsanız yada hafif bir müzikte kesinlikte duyulmuyor.
Keşke şimdi ankarada olsam dörtnalda bulurladı sesi.İyi bir toyota ustası zor bulunuyor..Sizin önerileriniz nedir arkadaşlar..