Bundan yaklaşık 1 ay önce efsaneyi aldım oto pazarından. 93 gl eve gelirken daha dakika 1 gol bir .Anlayacagınız tümseye bi sürttüm valla araba ikiye ayrıldı dedim. Neyse indim bakdım bi şey göremedim aldıgımda'da ilk lpg ışıgı yanmıyordu araç içindeki; Adam bunu degişmen lazım dedi ben aldıgımdan beri bozuk bu dedi neyse 2 gün geçdi aradan araç gazı almıyor gazın bitip bitmediginide bilmiyorum tabi göstergeden dolayı petrole gidiyorum lpg dolduruyorum 5 liradan fazla almıyor depo full diyorlar neyse nefesimi atikerde aldım işde usta gaz kesiyor felan dedik adam ilk iş altını sürttünmü dedi evet dedim

) kanala aldı aracı hortum ezilmiş bide araç içindeki lpg ikaz lambası ışıgınında kablosu kopmuş ama onu ben yapmadım

) ondan yanmıyormuş meger efsanelerde öyle bi yerden geçiyorki lpg hortumu tam ezilecek yerden sanki kasıtlı konmuş gibi oraya ya usta dedim az yana al bu hortumu bu nedir. Böyle olursa biz her ay solugumuzu burda alacaz olmuyor dedi abi muayenede sorun çıkartıyorlar sen nasıl istiyorsan ben yaparım benim için sorun yok dedi istersen koltukların altından geçireyim ama gerisin geriye gönderirler diyince tabi benimde muayeneye 1 ay kalmış ee napacaz dedik yokmu başka bir çaresi bir çelik hortum getirdi içinden geçirdi lpg borusunu lpg borusuda yani elle ezilecek bişeymiş elledim yani eziliyodu elimle neyse yapdı ama dedi sen yine yavaş geç tümseklerden bu yine ezilir dedi çıkarttı kanaldan arabayı günahımız ne dedik 100 tl dedi yapma dedim ya Allah aşkına bi hortum birde çiftli elektirik kablosu bu kadar tutarmı dedik sagolsun oda kırmadı beni baya bi indirim yapdı 90 'a indirdi Allah razı olsun dedim abi bu 10 tl ile bi ay geçinirim ben

) ilk sanayi maceramız böyle başladı işde efsaneyle ama sanayi içindeki diger ustalar daha ucuza yapıyolar diye duydum daha'da atiker matiker yok valla