Elinize emeğinize sağlık Maşallah , ben bıktım cilalamaktan yıkamaktan...Yarın bi wax ta ben çekeyim
Serkan merhaba gercekten cok temiz duruyor kış bitimi sende tamam dersen yanındayım su işi banada öğret benimde siyah boya nerdeyse gitti gidecek..
Serkan merhaba gercekten cok temiz duruyor kış bitimi sende tamam dersen yanındayım su işi banada öğret benimde siyah boya nerdeyse gitti gidecek..
Olur olur hatta toplu bir buluşma ayarlayıp bu iş üzerine yoğunlaşabiliriz.
Bende bu işi detailing meraklısı arkadaşlardan öğrendim. İlginizi çeker ise aşağıdaki site oldukça yararlı ve neredeyse birçok üye Ankara'da yaşıyor. Arada buluşmalar filan düzenliyorlar. Eğitim filan veriyorlar.
http://www.forumboyakoruma.com/forum.php
teşekkürler buluşma iyi olur aslında hangi ürünler gerekliyse temin edilir. gercekten iyi olur
maşşallah aracınız çok güzel abi

alah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin
yaz geldi yaz öncesi ne yapmayı düşünüyorsun
yaz geldi yaz öncesi ne yapmayı düşünüyorsun 
Hafta sonuna doğru kar geliyor yurda, daha var yaza.
boya koruma her model araca uygulanır mı?Benim 2012 Auris aracımın tamponlarda küçük çizikler mevcut.Alalı da malum 1 sene oldu.Boya koruma yaptırırsam yine ilk günkü gibi olurmu? yoksa benim için tren kaçtı mı?Teşekkürler
engin abi kaçan bişi yok kaliteli yerde yaptır bence
boya koruma her model araca uygulanır mı?Benim 2012 Auris aracımın tamponlarda küçük çizikler mevcut.Alalı da malum 1 sene oldu.Boya koruma yaptırırsam yine ilk günkü gibi olurmu? yoksa benim için tren kaçtı mı?Teşekkürler
Kooosss koca 1 sene olmuş, tren kaçmış , sat o arabayı artık, yenisini alma zamanı gelmiş
Kooosss koca 1 sene olmuş, tren kaçmış , sat o arabayı artık, yenisini alma zamanı gelmiş
iyide abi daha önümüzde koskoooooca 10 yıllar var.
Engin abicim işin özünü anlatmak gerekirse bence dışarıda yaptırma yaptırırsanda bilindik markalarda yaptır en fazlada 200lira ver ya da bize katıl malzemelerle halledelim işi.
Engin abicim işin özünü anlatmak gerekirse bence dışarıda yaptırma yaptırırsanda bilindik markalarda yaptır en fazlada 200lira ver ya da bize katıl malzemelerle halledelim işi. 
Eyvallah Sercanım serviste yaptırmayı düşünüyorum.20.000 bakımıda geldi nasılsa,bunu da aradan çıkarayım istiyorum
Elinize sağlık Maşallah..