0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2. videoda yıldırım nereye düştü?
Kaputaaa Forumda çok muhabbeti geçti ama yine polonezköy buluşmamız geliyor akıllara Gerçi basit bir olay değildi bizimkide yani
Valla etkilendim videolar'dan... Bi ara bende camdan dışarıyı izlerken bizim evin karşısında ki cami minaresinin üzerine düşmüştü minarenin yarısı gözlerimin önünde yıkıldı ve şaşkınlıktan gözlerim deli gibi dolmuştu tuhaf bi duygu valla...
Oğuz Hakan abininde bahsettiği 8-10 şanslı mı desek şanssız mı desek TCT üyesi Polonezköyde toplandık iftar için kurulduk masalara tabi açık hava doğadayız ya Tam yanımızda da enerji nakil direği sadece 1metre ötemizde Bir çakma çaktı o direğe ama varyaaa ne sen sooorr ne biz söyleyelim
Oooo sizin başınıza böyle bi olay gelmişse benim konuşmam bile hata olmuş O nasıl olmuş öyle valla çok vahim anlattığına göre allahtan size bişe olmamış ya hele bide 1 metre öteniz valla şaka gibi
Evet, karşı cinsten elektrik alamıyorum diyenler için tavsiyem, yağmurda, açık alanda, el ele yürüyüşe çıkın. Doğa sizi birbirinize bağlayacaktır.
Valla abi unutulur mu yahu inanılması güç bir hayat tecrübesi valla Oğuz yalnız doğa gücüyle birleşenler bir daha ayrılmayabilir
(tüh ıskalamış:).....